Cuma, Haziran 29, 2012

Beyazperdede bir MMA filmi daha! Here Comes The Boom

Günümüzün koşullarında bu kafadaki bir film geçen seneki Warrior'dan daha geçerli bile olabilir... Sempatik geldi bana doğrusu...

9 yorum:

sensei dedi ki...

Güzel filme benziyor.
Salma hayeki sikmek isterdim, bir keresinde gün batımından şafağa diye bir film vardı yılanla dans ettiği, birde desparodaki kısa sikişme sahnesi, onlara bakarak şerefine 31 çalmıştım hey gidi, ama öyle seksi bir projede yer alırsa vefa borcu için bugün olsa gene bir master daha yaparım elbette, penisim kırılmaz ya, ne olacak insanlık öldü mü..
Millet amerikada yüksek lisans master yapar, ben ise burda mastürbasyon yaparım..

Can dostum Bas ruttenin olması cuk oturmuş böyle bir film için mükemmel bir seçim bence, film süper olacak hiç şüphem yok, o tombul başrol zaten çok komik başarılı biri, ama en azından araya ön sevişmeyle vakit kaybetmeden kısada olsa bir sikiş sahnesi serpiştirilirse sinema sanatına uygun olur diye düşünüyorum.

Bu arada o komedyen bile bir miktar hipertorofi elde etmiş, tekme yumruk geliştirmeside yapmış..

Film ne zaman çıkacak acaba ?

VeashocK dedi ki...

Warrior artık efsane bir film oldu, onun üstüne MMA veya dövüş filmi gelmesi çok zor bence.

Bu film de pek iddialı gelmedi bana, bakalım bi çıksın da...

sensei dedi ki...

veashock fragmanı izlemedin galiba, bu film zaten bir komedi filmi, warriora rakip değil yani :)

Bu arada warriorda en büyük eksik rocky gibi antrenman yoktu dağ bayır çalışma falan, antrenman örneklerini falan göremedik

VeashocK dedi ki...

Sen de başlığı okumadın galiba Sensei buyur bir de ben yazayım.

"Günümüzün koşullarında bu kafadaki bir film geçen seneki Warrior'dan daha geçerli bile olabilir... Sempatik geldi bana doğrusu..."

firizbimma dedi ki...

filmin içeriğini, mma sporuna ne kadar vakit ayrıldıgını bilmiyoruz çok yorum yapmak doğru değil.sensei dediği gibi dövüşler öncesi yapılan antreman sahneleri insanların ilgisini fazlasıyla çeker.warrior filminin en büyük eksiği buydu.ayrıca warrior salt mma adına ilk çekilmiş film onunda çok daha üstüne çıkacak yapımlar olacağından şüphem yok.

the mentalist dedi ki...

warrior her açıdan sik gibi bir filmdi. salak salak konusmayin. kenar mahalle body/kick box salonu gençliginin begenmesine şaşırmamak lzm gerçi.

sensei dedi ki...

Veashock başlığı okudum hemde senden çok önce sen sığ kafalısın orada ironi var detaylara dikkat et, o film bir komedi filmi asla ve asla ama asla milyonkere asla warriorun tahtına falan aday olacak bir film zaten olamaz, kötü film demek değildir bu konsept farklı, burada yazar merak uyandırmak amacıyla öyle yazmış, ve bazı antrenman ve sahnelerin iyi olabileceğine dikkat çekmiş.

Sen rocky filminin karşısına al komedi filmi koy de ki rakip mantıklı geldi mi?
Ancak günümüzde komik bir rocky benzeri film çekilir deriz ki, günümüze göre dövüş sahneleri rockyden daha iyi bile olabilir, ama film kıyaslanamaz, o film sadece çerezdir izleyip gülüp sinemadan çıkar gidersin.


Yok yani sen yazarın filmleri tamamen birbiriyle kıyasladığını düşünüyorsan yada sen öyle olacağını düşünüyorsan birşey diyemem, al jim carreyi rockye veya sindrellaman'e rakip :) biraz sinema hakkında bilgin var ise buna gülmen gerekir, ama yazar böyle yazdı diye sığ bakma izle fragmanı gör, hala yok warrior konseptinde bir film diyorsan birşey diyemem.

Warriordan dana kaliteli yapımlar mutlaka çıkacaktır ileride ama bu film bambaşka bir film gülüp geçersiniz bu filmlerin zaten amacı bu.....
yazarın dediği mma'dan örneklere daha fazla yer verilebilir anlamında o filmden daha iyi olması film anlayışına bağlı ama rakip değil..

Ama yazar böyle dedi banane sende mantık yokmu ?
Kaynak orada fragman..

sensei dedi ki...

Bu arada warrior sik gibi filmse götüne girsin iblis tohumu..sanat düşmanı, katil pislik.

burada biz ne diyoruz sen ne diyorsun, sinderlla man filmine milyon dolarlık filmine rockfilmine, al sen komedi filmini rakip koy mantıklı mı?
hangisini sevip sevmediğinin önemi yok bende komedi severim bu filmi en başta ben izleyeceğim zaten ama başka filmler bunlar..


Bahsedilen sahneler olarak mma dünyasını yansıtmak olarak daha fazla konuya yer verebilirler, antrenman, perde arkası, mma dünyasının içeriği, yıldızlar, sevişme sahneleri vb...

bak yazar ne diyor sempatik geldi, lafın içeriğinden anla, warrior için ne der duygulandım etkilendim der, çünkü amaç farklı..

the mentalist dedi ki...

warrior la bu filmi karsilastigim fikrine nerden kapıldın beynindeki tek hücreyi siktigim sensei. sadece warrior için konustum bu filmin fragmanini izlemedim bile sikik mal. okdugunu bir anla önce öküzün sıctıgı velet.

Yorum Gönder