Pazar, Eylül 30, 2012

UFC on FUEL: Miocic, Struve'a çarptı... Brad Pickett'tan bir nakavt daha!

Yenilgisiz Hırvat striker Miocic'in UFC ağırsikletindeki dikkat çeken yükselişi, dün gece Stefan 'Gökdelen' Struve tarafından durduruldu. İlk raundda boksuyla galabe çalan Miocic, ikinci raundda yavaşlayınca Struve'un korkunç yumruklarıyla bir anda dağıldı. (özetini izle: http://aol.it/RrmIx9)

Ancak tabi Struve burdan nereye gider, adını koymak zor. 2.13'lük bir dev ve çok da iyi bir striker, ancak kesinlikle çağın bir tık gerisinde bir dövüşçü. Komple bir MMA'ci olmaktan uzak. Werdum karşısında pek şans veremiyorum kendisine.

Pickett'in galibiyetten sonra yaptığı Gangham
Style dansı gecenin manşeti oldu...
Brad Pickett ise Yves Jabouin'i nakavt ederken bir 'gecenin nakavtı' ödülünü daha kazanmış oldu. 34 yaşındaki Pickett'ın, Jorgensen ve şampiyon Renen Barao dışında hiç yenilgisi bulunmuyor. Kemer maçına çıkması zor gibi gözükse de bence kesinlikle bu sikletin en saygıdeğer ve izlemesi en keyifli birkaç adamından biri! (özetini izle: http://bit.ly/POYnQg)


5 yorum:

maneater dedi ki...

Yeri degil ancak takip eden arkadaslarin yardimci olabileceklerini dusunerek yaziyorum. Izmir'de MMA kursu alinabilecek kalitede bir kurs var mi acaba?

Unknown dedi ki...

izmir de mma kursu yok ancak bjj var o da judo ağırlıklı yani nevaza tarzı site adresi http://www.bjjturkey.com/

maneater dedi ki...

Sanirim varmis, yani bana oyle soylenmisti fakat detayli olarak arastirmadim henuz. Bayrakli'da, Balcova'da Aktif Gym Fitness adinda bir salon ve bir de Konak Pier'in oralarda bir tane varmis. Bayrakli'daki salon sifirdan ogrenci almiyormus onu okumustum. Yonlendirebilecek biri var mi?

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Yöneticisi baya ibnedir ama en doğru bilgiyi bu konuda, www.mucadelesporlari.com adresinde bulabilirsin. Orada vardır İzmir'den elemanlar.

maneater dedi ki...

Tesekkur ederim. Onerdigin siteyle birlikte, bir de whiteclub.net'e goz aticam. Palmiye avm'deymis. Arastirayim bir. Basligi kirlettigim icin ozur dilerim.

Yorum Gönder