Salı, Aralık 11, 2012

UFC on FOX 5'te eski efsaneler biterken, kardeşim Seattle'da Diaz ve Jones'la fotoğraf çektirmiş : )

UFC on Fox 5 uzun süredir kaçırdığıma yandığım ilk MMA eventi oldu. Bir tek Shogun vs Gustafsson maçını izleyebildim. Malesef geri kalanlarını okumakla yetindim. İzleyenler baya iyi bir event olduğunu söylüyorlar.

Seattle'da yaşayan kardeşimin Nick Diaz ve Jones'la fotoğraf çektirmiş olması bomba oldu. Kardeşimin dediğine göre Jon Jones inanılmaz sempatik ve çok ilgiliymiş kendisine yanaşan herkese. Diaz'ın ise kafası bi dünyaymış. Ne dediği anlaşılmıyomuş : )



14 yorum:

the mentalist dedi ki...

nick adamım ya tabi kafası milyon olcak seattle da ot serbest kalmiş kaçırır mı.:D:D.

gus,rory,jon jones, gsp fln artik mmain neden boktan oldugunun kanıtı abi kişilik yok, tarzları yok, hepsi lisede kafasına vurup elindeki kolayı çaldıgımz cocuklara benziyolar, hırs yapip dövüşmeyi ögrenmişler amk. dövüş stilleri de ya reach avantajimla dişardan puanla kazanayim yada güreş yetenegimle rakibimin üstüne yatayimdan baska bişi olmuyor.

Unknown dedi ki...

hele nate diaz kazanacagini dusunenler vardi)nick diazida gsp karsisinda ayni sonuc bekliyor. Bendo,Gustafsson,Rory nin kazancaklarini soylemistim oylede oldu.Rory-nin performansina cok sasirdim ,stand up-i cok gelismis.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Alexandar son altı maçının birini TKO birini KO ikisini ise Submission ile kazandı. Jon Jones son sekiz maçının yedi tanesini desicion -a kalmadan bitirdi. İstatistik kabızı pezevenk madem bilmiyorsun götünden teori uydurma.

Milletin kolasını çalıyormuş, kodumun hırsızı.

the mentalist dedi ki...

bu 2 aptal harbi komik ya.işsizmisinz olm
demek ki tahmin ettigimden bile sıkıcı bu adamlar dövüşleri bitmeden siziyoruz ekran karşisinda. bitirdi bu adamlar mmai, boks ölemi ama hala mmai heyecaniyla kalitesiyle 2000e katlar.

bu arada gsp i diazi büyük ihtimal yenerde. ben henderson vs nate kadar olamaz gsp bendonun yüzde 1u kadar dövüş bitirmeye calisan bi adam degil. yatar üstüne ufak dirseklerle bi kac sıyrık acar kanatır. kendi yüzü daha cok şişer ama yatarak kazanir.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Amk çok vasat troll-sün...

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
VeashocK dedi ki...

Dövüşçülere bok atan lavuk, sen elinde cips yeyip tv izlerken onlar günde 3 defa antreman yapıyor.

Kolasını çaldığın çocuk seni sonrasında bi güzel dövmüş ki burda gelip dünyanın en zor dövüş sporunun dövüşçülerine bok atıyorsun.
Git bi 5dk boyunca durmadan torba döv yada boş yere yumruk salla da ondan sonra konuş, bu işler öyle kolay olmuyor !!

deniz dedi ki...

bendo ve diaz maçı getçekten güzeldi bence, diaz yalnış hatırlamıyorsam 3 roundta bendoyu ayakları açık bir şekilde kitlemişti ben ilk kez gördüm o hareketi.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
El Ramiro dedi ki...

Arkadaşlar Merhaba,
UFC on FX 6 ve TUF 16 tarihleri aynı gözüküyor.İlk defa aynı gün iki farklı event mi olacak,bilgilendirirseniz sevinirim.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

@Veysel Çalı

Üstad Veashrock sana değil The Mentalist lavuğuna söyledi onları, yanlış anlaşılma olmuş.

@El Ramiro

Evet dostum ikiside aynı gün ancak dövüşler iki farklı paralel evrende yapılıyor gibi. Biri Nevada'da yapılıyor diğeri Avustralya'da. Zaman farkı fazla anlayacağın.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Yeni Haber !!!!

Kaan Kazgan Ukrayna'da dövüşe çıkıyor hatta şu an Ukrayna'daymış. Yani bu hafta içerisinde belki 1-2 gün sonra dövüşecek. Başarılar kendisine, şaka maka baya bir aktif dövüşcü oldu adam umarım böyle devam eder.

İkinci Bomba!!

GSP vs Nick Diaz %90 UFC 158 kartında olacak!!

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

milletle taşakmı geçiyosunuz gsp-condit ve diaz-bendo maçına zevksiz diyen adam mma falan izlemesin.hele gsp maçından sonra özellikle tüm fighterlar yorumcular maçın ne kadar inanılmaz olduğundan bahsederken.bar kavgası izlemiyosun.

Yorum Gönder