Pazar, Ocak 27, 2013

UFC on FOX 6: Pettis sonunda title-shot'ını aldı

UFC on FOX 6'da Anthony Showtime Pettis 1 yıl süren sakatlık döneminden sonra yine muhteşem bir performansla Cowboy Cerrone'yi ezdi geçti. Pettis, Cerrone'nin karaciğere yapıştırdığı iki isabetli tekmeyle Cerrone'ye kariyerinin ilk nakavtını da tattırmış oldu. Maçtan sonra Dana White Pettis'in hemen title-shot'ı kazandığını ve lightweight şampiyonluk maçına çıkacağını açıkladı.

Sanıyorum Pettis 2 sene önce hakettiği kemeri Benson Henderson'dan bu sene alacak. Ama Melendez'i de es geçmemek lazım tabi

Gecenin diğer bir manşeti ise efsane Rampage Jackson'ın oldukça kötü ve sıkıcı bir performansla Glover Teixeira'ya yenilmesiydi. Zaten UFC'yle arası kötü olan ve çoktan modern MMA'nin gerisinde kalmış olan Rampage için yolun sonu mudur acaba?

Geceninmain event, yani esas maçında, Demetrious Johnson, kemerini John Dodson'a karşı müdafa ederek en hafif sikletteki krallığını devam ettirdi. Bu siklette onu yenecek biri pek yok gibi. Ama açıkçası ben bu sikletteki maçlardan keyif alamıyorum bir türlü. John Dodson'ı izlemeyi seviyordum ama bu maçta Demetrious Johnson karşısında etkili olamadı. Yorum yapamicam çünkü maçı baştan sona izlemedim.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ÇOBAN DEDİ Kİ

Rampage jackson,wandarlei silva,shogun rua,dan henderson

dana whita 4lü bir turnuva düzenlese de bu 4 efsaneyi birbirlerine karşı izlesek.

yani nesil denyo sıkıcı ve korkak dövüşenlerden oldukça bıktık

frankello dedi ki...

hioki vs guida rezaleti neydi öle ya. bu clay guida denen soytarinin allah bin belasini versin. bu kadar spastik bi dövüşçü daha yok mmade. hioki adamin agzini burnunu kırdı her ama round basi 1 er takedown yapip adamin üstüne yatti die guida ya verdiler dövüşü.rezalet ya.

Can Evrenol dedi ki...

Rampage Wanderlei SHogun Hendo turnuvası müthiş bi fikir!!!!

frankello dedi ki...

rampage birakti ufcyi beyler

Unknown dedi ki...

çoban rampage'in geçen haftaki maçını izlemedin sanırım herif resmen 0 hazırlık 15 dk kum torbası yapıp maça çıkmış ayakta durcak hali yoktu 3.sınıf boksörler gibi takılıyo octagonda,shogun desen hiç beğenmediğim vasat gustafsson'a kaybetti.dana,eylülde pederi ölen wandy kendine bi gelsin diye stann kütüğünü attı önüne içlerinde tek heyecan veren hendo şu anda Lw'de ise dana ölümüne pettis'in kazanmasını isteyecek ufc'nin selameti için

Unknown dedi ki...

cortex jam söylediklerinin çoğuna katılıyorum fakat
vasat gustafsson lafı olmadı adamın maçlarını izlemedin herhalde ayrıca şunuda söylemek istiyorum
LHW de en sevdiğim dövüşcüdür shogun ve en iyilerdendir adam ne efsaneleri madara etti böyle bir adamı yenen gustafsona nasıl vasat diyorsun anlamış değilim...Önünde Mousasi maçı var ne kadar vasat o zaman görürüz...

Unknown dedi ki...

gustafssonun son 2 maçını izledim ikiside son derece kalitesiz maçlardı evans,hendo,machida seviyesinde değil o anlamda vasat dedim..shoguna vasat demek kimsenin haddine değil zaten izlemediğim maçı yoktur herhalde ama kemer maçından beri düşüşte kemeri kaybettikten sonra amaçsızlaştı.bu arada bu mesajı overeem-big foot maçı bittikten 1 dk sonra yazmaya başladım spoiler vermek istemiyorum ama ne olur izleyin acilen şu maçı sizin efsane dopingçinin stereoditsiz tulum peynirine dönmüş vücuduyla neler yaşadığını görün.jones heaviyi domine eder dediğimde sallamadınız herkes overstereoit dedi jones bunu var ya 100 kiloyla çıksa havada karada ağlata ağlata perişan eder.

Yorum Gönder