Cumartesi, Mart 30, 2013

Ertan Balaban, 6 Nisan'da, Glory World Series 6'da, Ülker Arena'da ringe çıkıyor!

6 Nisan'da, kickboksun süperstarları Gökhan Saki ve Daniel Ghita'nın headline ettiği event'te, Ertan Balaban da uzun bir aradan sonra son bir MMA maçı için dövüşe geri dönüyor!

Sikletinde dünya 4. olan Hünkar Kılıç, ve Burak Uğur gibi en büyük yerli yıldızlarımızın da dövüşeceği gece, şüphesiz bomba gibi maçlara sahne olacak.


Glory World Series, şu anda dünyada K1'in yerini almış durumda. UFC'den sonra dünyanın en büyük dövüş organizasyonu desek yanlış olmaz. Ataşehir Ülker Arena'da Eurosport'tan yayınlanacak event'in sırf ışık sistemi için 200.000 dolar harcanmış. Bugüne kadar ülkemizde gerçekleştirilen en kaliteli ve en büyük dövüş organizasyonunu canlı izleme fırsatını kaçırmayın!

Biletler: http://www.biletix.com/etkinlik/PBGLR/ISTANBUL/tr
Event'in facebook sayfası: http://www.facebook.com/events/295694100541824/

15 yorum:

frankello dedi ki...

95 lira bayilmaya deger mi die düşünmekteyim hala.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Kazgan'la dövüşseler 150 Lira verirdim :)

body dedi ki...

Sırf gökhan sakiyi izlemek için giderim :)

Adsız dedi ki...

Maçlar show tv'den aynı gün yayınlacak, eurosporttan 1 ay sonra yayınlır..

maç biletleri en ucuz 28 tl'dir..

Kazgan diyen var kahverengi kuşak almış ve ertanda jübile yapıyor olmaz olsun böyle dövüşçülük, sırf paraymış, Murat kazgan daha cesur...

Gecede süper maçlar var, saat gündüz 4 te başlayacakmış çok ilginç, dans gösterileri falanda olur, yanlız yeri sapamı acaba metrobüs kadıköye kadar gidiyor..Yurt dışından 1500 bilet satılmış..

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Yahu bırakın artık şu Kazgan ve Balaban karşılaştırmalarını. Adamlar kendileri ve Türkiye'de MMA sporunun gelişmesi için en uygun gördükleri şeyi yapıyorlar. Ertan 30 yaşına geldi artık ne yapacaktı ? Turnuvalardan altın madalyalar ile dönüyor öğrencileri biraz bunların üzerinde konuşalım ve konuşturalım bence.

Murat Kazgan'ın da Road FC'de dövüşü var. Ayrıca Blackhouse'da hazırlanmış maça, arada Twitter'ına bakıyorum, Lyoto Machida ile antrenman yapmış. Şöyle bir darma duman etse rakibini de Türkiye'de adını duyursa bu camiada güzel olmaz mıydı ? Öğrencileri pro maçlara çıkıyorlar ellerinden geleni yapıyorlar dövüşlerde. Oturup bunları konuşalım. Kendi milletinin sporcusunu bu kadar kazığa oturtan başka bir millet yoktur sanırım.

Bu sırada eğer Avrupa yakasında oturuyorsanız organizasyonun yapıldığı mevki dünyanın öbür ucu haberiniz olsun.

Otoparkı filan var mı ki? Şöyle toplanıp gitsek güzel olurdu aslında.

Adsız dedi ki...

bi kere salon dünyanın öbür ucu falan degil cahil cühela charlotte malinin sözüne bakmayın.

ataşehire ulaşim heryerden cok kolaydir. metrobüsle uzunçayıra geldikten sora salona ulaşmak için 1den fazla topu taşıma seçeneginiz var. hangisini tercih ederseniz edin salona ulaşımınız uzunçayırdan(e5 üzerindeki metrobüs duragı) max 20 dk sürer.

http://www.youtube.com/watch?v=djPQrI4VPns

eventin basın toplantısı linkte. çevirmen karı tam bir gerizekali. ingilizceyi biliyor ama sporu hiç bilmiyor bu yüzden de aptal saptal hatalar yapiyor.

Adsız dedi ki...

Charlotte haklısın menfaatine uygun olanı yapmış ama Murat kazganda gencecik değil, arada 2-3 yaş var..

Adsız kardeşim, sağol bilgi için charlotte korkuttu ama o köylü büyük şehiri bilmez belki kınama, sağol bilgi için makbule geçti ama metrobüs kadıköy durağından otobüse bineceğim ve 20 dakika sürecekse gene uzak değil mi yahu, ben kadıköyden yürüyerek gidilebilecek bir yer sanıyordum..maçların saat 16;00'da başlaması avantaj gece baliciler yolumuzu kesmez..

Adsız dedi ki...

aslında mesafe olarak o kadar uzak degil 5-6km flndir max ama istanbul burası trafigi hesaba katarsan o kadar sürebilir. he biraz da abarttim tabi 20 dk diyerek . uzunçayırda inin 16m yada 8m ye binin salonun önünde inersiniz. ayrıca otopark var.

Adsız dedi ki...

bu Türkiyede yapılacak ilk mma macı mı olacak merak ediyorum..

eğer tv lerin gazeteler falan kick box macında kafes dovusu yapıyorlar skandal diye haber cıksa hemen yasaklarlar Türkiye de mma yi fransa gibi

tv de yayını olmadıgı icin kimse farketmeyecek.

Adsız dedi ki...

SHOW TV'de..

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Bana cahil diyen sürtük evladına sesleniyorum. Ulan navigasyon kabızı pezevenk, Avrupa Yakası'nda herkes Zincirlikuyu'da mı oturuyor ? Avcılar ile kadıköy arası metrobüs ile 70 dk sürüyor, Uzunçayır'da bir 15 dk sürse 85dk, 20dk 'da oradan salona gitmek için harcasan toplam 105dk ediyor. Am hoşafı 1 saat 45 dk yol demek bu ki muhtemelen daha uzun sürer. Ben senin gibi itin göt deliği bir adamı fazla ezmemek için iyimser hesap yaptım. İbnelere bak köyde eşşeklerle threesome yapmaktan iyice içleri geçmiş pezevenklerin.

Adsız dedi ki...

sokayim avcılarda oturan varoşlara amk. banane onlarda gelmesin o fakirlerde ataşehir gibi elit merkezi bi yerdeki salona. oturup tvden izlesinler. avcılar dünyanin bir ucu ataşehir degil.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Lan olum gerizekalı mısın ? Ataşehir mi merkezi bir yer ? İbneye bak Erzincan'ın eşşeksiktiren köyünden buraya trollük yapıyor.

Adsız dedi ki...

CHARLOTTE helal olsun kardeşim haklıymışsın...Ulan adsız götüne saplıyım senin ne yala atıyorsun lan...Gerçekten de dünyanın öbür ucu gibi bir yer yahu istersen avcılardan gitme Avrupa yakası herhamgi biryerden git çok uzak bir yer öğrenmiş olduk..

Adsız dedi ki...

ben bahçeşehirden 1 saatte vardım salona.saygılar 16myi kim tavsiye ettiyse

Yorum Gönder