Pazar, Aralık 20, 2009

Scott Smith vs. Cung Le yılın maçı olmaya aday!

Gelmiş geçmiş en iyi MMA maçlarından biri seçilen ''TUF 4 finali: Scott Smith vs. Pete Sell'' mücadelesinden tanıdığımız Scott Smith, dün gece Strikeforce Evolution'da Strikeforce'un ortasiklet şampiyonu Cung Le karşısındaydı. Gecenin main event'i (son maçı) olan karşılaşma, kesinlikle yılın maçı seçilmeye aday!

İzle: Scott Smith vs. Cung Lee:

3 yorum:

Taylan dedi ki...

gerizekalı cung le bu kadar deneyimli bi doguscuyken nasıl olurda macın sonunda bu kadar savsaklarsın yiyeceğin bi yumrugun seni k.o ediceginin fakında değilmisin. yazık oldu o kadar guzel tekmelere...

Unknown dedi ki...

Maçı izledim ve çok zevk aldığımı söyleyemem..Cung lee'nin sürekli tekme atmaya dönük tek yönlü dövüşü can sıkıyo..Scott Smith yetenekleri el verdiğince dövüştü, Cung Lee'nin nefesi bitince de tko ile maçı kazandı..

bu arada bence yılın maçı:
donald cerrone vs. ben henderson

ahmet dedi ki...

Sen tüm maç boyu adamı tekmelerinle döv,sonrada kalk son raundun son dakikalarında nedendir bilinmez adamın burnunun dibine girip yumruklaşmaya çalış.Zaten maçın başından beri rakibin yalvarıyor yakına girmek için ve sen tekmelerinle sürekli koruyorsun mesafeyi.Maçı kazanmışken neyin uğruna herifin oyununa giriyorsun.Samimi söylüyorum Cung Lee'nin rakibiyle yumurklaşmaya başladığı anın saniyesinden itibarem nakavt olmasını bekledim.

Görsel olarak müthişti fakat böylesine büyük taktik hata yüzünden yılın dövüşü olamaz benim gözümde.

Bu yılın maçı olacaksa,aynı gece yapılan Gilbert Melendez,Josh Tompson maçını asrın maçı ilan ediyorum.Olağanüstüydü..

Yorum Gönder