Salı, Mart 02, 2010

''Strikeforce: Nashville'', Nisan 17'de

Strikeforce, yine bomba gibi bir dövüş kartıyla dönüyor!
Gecenin main event'i orta siklet kemer maçı Dan Henderson vs. Jake Shields. Ancak bence esas bomba maç light-heavyweight (hafif-ağırsiklet) ünvan maçı King Mo Lawal vsGegard Mousasi!! Bu maç için uzun süredir beni en çok heycanlandıran eşleşme diyebilirim. Gegard Mousasi için UFC dışındaki en önemli genç yıldız yakıştırması yapılırken, King Mo ise tartışmasız son zamanların en iyi çıkış yapan isimlerinden biri. Havai fişeklere hazır olun! 
Gecenin hafif siklet kemer maçında ise yine bir o kadar bombastik iki ismi karşı karşıya getiriyor: Gilbert Melendez vs. Shinya Aoki! Gece, CBS'den canlı yayınlanacak. Tam bir MMA şöleni bizleri bekliyor...

2 yorum:

ahmet dedi ki...

Sahidende çok önemli karşılaşmalar var.Her biri ayrı 'main event' olabilecek kalitede eşleşmeler.
Dan Henderson daha yeni anlaşma imzaladı Strikeforce ile nasıl oluyorda hemen kemer maçına çıkıyor anlayamadım.
Jake Shields genç ve dayanıklı bir isim.Mayhem Miller'a karşı epey hırpalanmış olmasına rağmen direnciyle kazanmıştı maçı.Pek beğenmemiştim o maçta kendisini.Hendo'un acı kuvvetine ve üstün Güreş yeteneğine karşı koyabilecekmi göreceğiz.Hendo yaşı ilerleyen dövüşçülerden fakat hala çok tehlikeli ve mma tarihinin en iyi dövüşçülerinden birisi.

Mousasi,Lawal maçı hakikaten de gecenin gizli lideri gibi duruyor.Mousasi çok yetenekli bir dövüşçü ancak benim pek sempati duyduğum birisi değil.Ben Lawal'ı tutuyorum bu karşılaşmada.Şöyle spektaküler bir K0 güzel olur.

Gilbert Melendez,Shinya Aoki'de müthiş bir eşleşme.Melendez çok sevidğim bir isim.Son Josh Thomson maçı ise son zamnalarda seyrettiğim tartışmasız en zevkli müsabakalardan biriydi.Hatta başında geliyor.
Teknik olarak Aoki çok ters bir eşleşme,sonucunu kestiremiyorum ama objektif olarak düşünüyorum ve yinede Melendez'e yakın görüyorum bu maçı.Gilbert yırtıcı ve dayanıklı birisi,Aoki'nin direncini kırabilir bence.

Adsız dedi ki...

güzel maçlar bekliyor bu müsabaka da 3 kemer maçı birden var
www.ufcturk.net

Yorum Gönder