Pazar, Mart 21, 2010

''UFC on Versus'', seyirciyi reklamla boğdu

UFC'nin ''Versus'' kanalından yayınlanan bu ilk eventi ''UFC on Versus: Vera vs. Jones'' dakka başı reklam girerek seyircileri zorladı. Açıkçası biz izlerken sıkıntıdan patlayıp, kanal değiştirdik, başka bi kanalda 1970 FIFA Dünya Kupası anılarına takıldık, bu Versus'tan nefret ettik... 

Dikkat ettiyseniz, UFC, bu haftasonu Cumartesi değil , Pazar gerçekleşti. Yayın her zamanki gibi Spike kanalından değil, yeni bir spor kanalı olan Versus'tan yapılıyordu. Bu eventin isminde normaldeki gibi bir sayı da yoktu. UFC 110 ile UFC 111 arasına sıkıştırılmış, daha ufak ölçekte bir event. Yeni bir format...
(UFC 111 haftaya)

İlk 35 dakikada sadece 1 dakikalık maç izleyebildik. Devamında da her maç arasında aynı reklamlar tekrar tekrar inanılmaz baydı... Sonra, hakem resmi olarak kazananı açıklamadan önce her seferinde yine ekstra reklam vardı... 2 saatte 4 kısacık maç... Açıkçası bir sonraki Versus eventini izlemeyi hiç düşünmüyoruz desek yalan olmayacak...

İzle:

6 yorum:

caglar dedi ki...

artik junior dos santosun fanatik bir hayrani oldugumu soyleyebilirim, son yillarda cikan en etkileyici dovuscu,izlemesi keyifli, mutlaka bize nakavt gosteriyor ustelik de bu genc yasinda, bu adam uzun seneler kemer sahibi olacak

Unknown dedi ki...

JDS bundan sonra Cain Velasquez ile karşılaşacak gibi gözüküyor..Bu maçın kazananı Mir-Carwin maçının galibinin kemer maçından sonra bir kez daha kemeri zorlar..
Lesnar'ı 2 zorlu maç bekliyor, bakalım altından kalkabilecek mi..

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

santos ve velasquez en iyi çıkış yapan kişi bence..rakiplerini hep alt ettiler..bence erken bi karşılaşma olur..eski rakiplerle karşılaşmalılar..

ahmet dedi ki...

UFC ağırsiklet epey ateşli bir hale geldi.Bomba gibi gelen iki genç adam var;Santos ve Velazquez.Bunun yanında yenilgisiz emin adımlarla gelen Carwin.Öte tarafta her ne kadar sesi çıkmasada kemer sahibi denyo Lesnar var.

Benim tahminim Carwin,Mir'i geçer ve Lesnar ile kemer maçı hakkını kazanır.Açıkcası öylede olsun isterim zira Mir ve Lesnar 3.defa er yada geç karşılaşacaklar.
Ben Lesnar'ın karşısına onu yere yatırmaya çalışmadan ayakta indirebilecek kalibrede biri çıksın istiyorum.Daha hiç bu tarz sağlam bir isimle dövüşmedi ve Carwin bu profile uyuyor.(en azından UFC içinde)
Tabi Mir'i göz ardı etmemek gerekiyor.Her an herşeyi yapabilecek bir adam.Rezil bir maçta çıkarabilir,spektaküler bir zaferede imza atabilir.

Bu arada Santos ve Velazquez'i birbirleriyle dövüştürürlermi bilemiyorum.Müthiş bir maç olur.
Yahut Carwin,Mir maçının mağlubunu birine,Lesnar ile Mir,Carwin maçının galibinin mağlubunuda diğerine verebilirler.
İlk seçenek daha yakın geliyor kulağa.İki genç aslanı dövüştürüp kazanan için hemen kemer yolunu açmak en mantıklısı bence.
Yenilenler nasılsa bir şekilde dövüşüyorlar birbirleriyle.
Uzun lafın kısası,bunların her biri nefis eşleşmeler olur herhalukarda.

Adsız dedi ki...

UFC ağırsikletinde oldschool hegemonyasının tarihe gömüldüğünü gördük artık..big nog,gonzaga ilk raundda gittiler..Couture zaten arazi..Gençler hayli yaman ve ağırsiklet olmalarına rağmen haddinden fazla hızlı ve atikler,velasquez de jds de..

Irvin maçındaki 'eye-pow' hadisesine anlam veremedim..

Vera maçında ise yeni birşey de öğrenmiş oldum,'yerdeki' oyuncu müdaafa yaparken ayaktakine tekme tepik vs vurma hakkı var ama,ayaktakinin tek dizi yere değdiği anda,o da yerde sayılıyo ve bu vurma hakkı ortadan kalkıyomus..enteresan..

GSP'yi bekliyoruz !!

BJ Penn dedi ki...

@Berk G
Sakara Irvin'e yumruk attıktan sonra Irvin gözüne parmak geldiğini iddia etti. Halbuki Sakara'nın parmağı açık değildi ve gayet nizami bir yumruk atmıştı. Hakem de (Herb Dean'di galiba) durumu süzerek teknik nakavt ile bitirdi. Irvin'e parmak gelseydi no contest olurdu.

Amerika'daki mma kurallarına göre yerdeki rakibe diz vurulmuyor ve evet, dizin veya elin yere dokunuyorsa yerde sayılıyorsun. Jon Jones o tekmeden dolayı devam edemeseydi Vera diskalifiye edilecekti. Geçen ay inside mma programında bu tip bir olay gösterildi. Adam tekmeyi yapıştırdı ve rakibini bayılttı. Sevinmeye başladı ama hakem rakibin dizi yerde olduğu için illegal tekme ve ihraç kararı verdi.

Bu arada Jon Jones süper gidiyor. UFC de işini biliyor ve en zorlu adamlarla dövüştürmüyor. Pişmesini bekliyor. Bu adam seneye en baba siklet olan lhw'de kemer maçına çıkar. Umarım Shogun o tarihte şampiyon olur ve ikisi dövüşür.

Gonzaga'ya çok üzülüyorum. Kağıt üzerinde mükemmel bir dövüşçü. Striking süper, bjj desen manyak. Fiziği tam ağır siklet fiziği. Hızı da yerinde. Ama işte "çene" denen olay olmayınca başarı da zor. JDS gümbür gümbür geliyor. Adamın temeli boks ama Nogueira kardeşlerle bjj çalışıyor. Takımda ayrıca Machida ve Spider da var. Werdum'u, Yvel'i ve Gonzaga'yı nakavt etti. Cro-Cop da sözle pes etti. Nazar değmesin.

Yorum Gönder