Perşembe, Haziran 02, 2011

Georges St. Pierre vs. Nick Diaz UFC 137'de!

Uzun süredir büyük bir heycanla olacak mı olmayacak mı diye beklediğimiz rüya eşleşme sonunda resmen onaylandı! Georges St. Pierre vs. Nick Diaz, UFC 137'de, 29 Ekim'de, Las Vegas'da karşı karşıya geliyorlar!

Nick Diaz'ı ilk izlediğim o Amerika'daki PRIDE 33 event'inden beri Diaz'ın takipçisiyim... 29 Ekim'de GSP'ye karşı Diaz'ın en büyük destekçilerinden biriyim...

6 yorum:

ncanerozturk dedi ki...

Diazın bjj ve strike olarak üstün olduğunu düşünüyorum.Bakalım...

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

mükemmel bi haber ama gsp maçı katletmezse tabi

Tugrul Deniz Can dedi ki...

Diaz is not going to be impressed by your performance.

frankello dedi ki...

diaz'ın yenecegini düşünüyorum bunu düşünme sebebim ise gsp ye karşı dövüşen oğu dövüşçü take down olmaktan korkutugu için yeterli agresifliği gösteremiyor ayakta.jake shields dövüşünde yere almaya çalışan taraf shields olsada gspyi ayakta hiç rahatsız edemedi.diazda buna karşın ufcdeki cogu dövüşçüde olmayan agresiflik var,yani yerde de ayaktada gspden çekinecegini düşünmüyorum.imzası olan kombinasyon yumrularndan bir ikitane isabet ettirirse gsp direk yere alıcaktır.yerde alt edebilecegini düşünüyorum bu durumda diazin ama belli de olmaz.kim kazanırsa kazansın zevkli kıran kırana bi dövüş olsun istiyorum kan gövdeyi götürsün.

van auger dedi ki...

striking: diaz
bjj: diaz
kondüsyon: eşit
çene: diaz
agresyon: diaz
takedown yapma/savunma: gsp

tahmin: gsp bir iki takedown ile maçı UD alır. unified rules'un ağzına sıçayım.

Steppe dedi ki...

haydi bastır diaz...

Yorum Gönder