Pazartesi, Temmuz 11, 2011

Nakavt olmak nasıl bir şey? - Pat Barry anlatıyor

Bakın Pat Barry, geçen hafta Kongo'ya nakavt olduğu anı (daha doğrusu sonrasını) nasıl anlatıyor:

"Kongo'ya üst üste vuruyordum. Sonra birden gözlerimi açtım. Maçı kazandığımı sandım. Ağzımdan ilk çıkan şey: 'Bitirdik işini' oldu. O sırada yerde sırtüstü yattığımın da farkında değildim. Ayakta duruyorum sanıyordum. Doktor bana doğrulmamı söyleyince ne demeye çalıştığını anlamadım. Ayaktayken nasıl doğrulcam ki zaten diye düşündüm."

Kongo'nun Barry'i nakavtını hatırlayalım: http://kansporu.blogspot.com/2011/06/kongodan-i-na-nil-maz-bir-nakavt.html

Bugüne kadar hayatında ne kickboks, ne MMA'de hiç nakavt olmayan Pat Barry işte bu ilk tecrübesini böyle anlatıyor. Fiziksel olarak hiç kötü birşey olmadığını, ancak ruhen yıkıldığını itiraf ediyor. Bununla birlikte artık nakavtı da tatmış olduğu için kaybedecek birşeyinin kalmadığını ve önündeki maçlarda daha da rahat olacağını ekliyor sevgili Pat Barry.
(Kaynak: MMAFighting.com)

3 yorum:

Gabe dedi ki...

Pat Barry harika bir muay thai dövüşçüsü, ama maçın başından itibaren çok kendine güvenen bir guard'ı vardı. böyle bir guard varsa insanın devamlı tetikte olması gerekli. daha disiplinli ve sakin olsa, tane tane vursa (çok güldüm kendime bunu yazarken), vururken karşısındakinin güçlü bir dövüşçü olduğunu unutmasa kazanacaktı. kontra diye bir şey var sonuçta.

Choke dedi ki...

O değilde bizim murat kazgan maçındaki hakem rezilliğimiz Middleeasy de haber olmuş bi göz atın yorumlar bomba :)

http://bit.ly/qn7max

Can Evrenol dedi ki...

Ben yolladım Zeus'a. Fransız hakem olduğunu da belirttim. O da belirtmiş. Our friends at Kan Sporu diye bizim sitenin de adını geçirmiş bi de

Yorum Gönder