Cumartesi, Temmuz 23, 2011

Nate Marquardt BAMMA ile imzaladı

Dünyanın en iyi ortasikletlerinden Nate 'The Great' Marquardt, bir süredir devam eden Bellator söylentilerinin aksine, herkesi ters köşeye yatırarak İngiliz BAMMA ile imzaladı.

Geçen ay tartışmalı bir doping skandalı yüzünden UFC'den uzaklaştırılan Marquardt, 2005 yılında da yine doping ile ilgili bir sebepten dolayı 5 ay ceza almıştı. Suçlamaları reddetmeyen Marquardt olayın doping değil, hatalı bir diyet olduğunu iddia ediyor. Marquardt, BAMMA'yı seçmesindeki esas neden olarak da BAMMA'nın yaptığı özel doping testlerini göstererek "hayranlarıma kendimi kanıtlamak istiyorum" diyor.
(kaynak: http://usat.ly/oyGT1y)

Amerika'da TV yayını bulunmayan BAMMA'nın elinde Marquardt'ın kalitesine uzaktan yakından yaklaşabilecek bir başka MMA'ci daha bulunmuyor.

Not: BAMMA'da yerde dirsek darbeleri de yasak.
http://en.wikipedia.org/wiki/BAMMA

7 yorum:

Deniz dedi ki...

insanın bu denli hedef küçültmesi artık nasıl bir yılgınlık veya hayal kırıklığı göstergesi ise.. son olarak Nate walter-siklete inmişti. BAMMA'nın da walter-siklet şampiyonluğu ne tesadüf ki boşta. Nate'in kısa yoldan ünvan maçına çıkması çok olası. ve umarım Nate için, sadece cezası geçene kadarki süreçte bir macera olur. sonra da ait olduğu yere döner. zira yeteneği bunu hakediyor.

ncanerozturk dedi ki...

gerçekten başarılı ve sert bir dövüşçü... en azından bellatora geçseydi.bamma nedir kendini hayranlarına bamma şampiyonu olarak mı kanıtlayacak.. şaka gibi

NigelfuckinBenn dedi ki...

Nate, Lombard'dan korktuğu için Bellator'a gitmedi ha ha.

BAMMA'da Paul Daley var Nate seviyesi civarı o kadar.Oda ayrı siklette zaten.

NigelfuckinBenn dedi ki...

Ena Nate welter olmuş aha işte mis gibi maç Daley vs Nate.

Can Evrenol dedi ki...

Daley Strikeforce'ta diil mi?

NigelfuckinBenn dedi ki...

Öyle ama ayrıca BAMMA dövüşçüsü. Nasıl Aoki Dream ve Strikeforce u birlikte götürüyorsa durum öyle.

koko34 dedi ki...

nate basarılı bı ısım welterweıght te neler yapabılecegını merak edıyordum derken TRT olayları bı suru sansasyon ufc kontratına son verdı,ben kesınlıkle bu kadar uzun suredır ufc de dovusen basarılı bı ısmın bu kadar kolay sılınmesıne anlam veremedım chael sonnende bellı ılacları kullanarak yuksek testosterone sevıyesı yuzunden bı sure mac yapması yasaklanmıs ceza almıstı ufc kontratını ıptal etmedı tamam chael sonnen daha basarılı bı ısım ama bence cıfte standart uyguladı ufc,hector la macı ılgı toplardı ama sacma bı sekılde BAMMA ya gecmıs ne planlıyor onumuzdekı gunlerde netlesır..

Yorum Gönder