Salı, Temmuz 19, 2011

Overeem Strikeforce GP'de yok!

Bu sabah adeta 2 sene önceki Josh Barnett ve Affliction fiyaskosu haberleriyle uyandığımız güne geri döndük (veya Strikeforce'un UFC tarafından satın alındığı haberinin patladığı sabah - zaten son 4-5 senedir UFC dışındaki organizasyonların yokoluşu haberlerine artık alışmadık mı zaten.. PRIDE'dan başlayarak!).

Neyse lafı uzatmaya gerek yok; Overeem Strikeforce turnuvasından çekilmiş! Yerine Cormier denen o herif geçmiş (adamın maçını hatırlamıyorum bile ne yalan söylim)... Olay bugüne kadar gördüğümüz benzer olaylardan pek farklı değil zaten. Ya Dana White kompleks yaptı yine (bu arada Dana'nın annesinin otobiyografik bir kitap yazıp Dana'ya fena (çok fena) giydirdiğini biliyor muydunuz? Daha yenilerde oldu bu), ya da Overeem Klitschko fln saçmaladı, Bigfoot'tan korktu. Yani.. Strikeforce'un bu olayı buraya kadar getirebilmesine bile şaşırıyorum aslında düşününce. Bu gemi ne zaman devrilcek diye bekliyoruz zaten hepimiz turnuva ilk açıklandığı günden beri, yalan mı? Keşke böyle olmasaydı tabi. Ama olsun, yine de Joshmetal vs. Bigfoot finali çok çok çok mega mega mega bir maç olacak!!

Not: Bence Cormier yerine Werdum devam etmeliydi turnuvaya.

17 yorum:

ncanerozturk dedi ki...

resmen panayıra döndü.önce fedor tekrar turnuvaya dahil edilebilir dendi,şimdi de diaz gibi; boksörlerden çok daha az kazandıklarının sinyalini gönderen overeemi aldılar.koskoca gp'den dandik bi event'e dönüştü nerdeyse olay.

NigelfuckinBenn dedi ki...

Chad Griggs dahil olmalıydı ama neyse.çokta umrumda değil UFC > dünyanın bütün organizasyonları asya da yeni pride ONE fc başlıyo kafes içinde pride rules kaçırmayın derim ama yinede 'UFC >' unutmayın.

frankello dedi ki...

sikiyim ufc'yi de dana white'ı da.ben overeem'in kaçtıgını sanmıyorum.bir röportajda overeem dövüşün ekimde olacağına göre kendini ayarlamış ama daha önceden ekim diye söz vermesine rağmen dövüşü eylülde yapmaya zorlamışlar overeem'i o da rest çekmişti boks falan filan diye.ufc'de restine rest ulan dedi heralde.

NigelfuckinBenn dedi ki...

Zaten Reem draw da değildi UFC nin onun dediğini dinlemesine gerek yok. Kimse ufc den büyük değildir.

frankello dedi ki...

ne demek gerek yok sikeyim ufc'yi baska organizasyon mu yok.dövüşçülerine insan gibi davranmaya sözünde durmayan adamlarla niye çalışsın ki overeem

ncanerozturk dedi ki...

ahahahaha
http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/07/successful-troll-is-successful.jpg

NigelfuckinBenn dedi ki...

Hea UFC den başka organizasyonlar var Reem oralara gitsin overrated tomato can adam zaten. Japonyalı cacıkları yener işte ne güzel Gegard gibi.

frankello dedi ki...

arkadaş sen şakamısın.overrated rakipler yada degil adam bunu geçinebilmek için yapiyor.ona köleymiş gibi davranan bi kurumla neden iş yapsın ki.yerden göğe kadar haklı rakibi kaliteli istim üstünde ve kendisinden daha fazla zamanı var önünde.overreem de diyor ki ben agustosta baslicaktim programi ma kasım/ekim de olacak olan dövüşe sen şimdi eylül yapiyorsun bu benim tam performansım için yeterli degil.haksız mı haklı.adam 1 ay daha az hazirlansa belki yenilecek adama belki tüm kariyerini etkileyecek bi sakatlık yaşayacak sora hiç bi şekilde bu işten para kazanamayacak.mantıklı mı sence bu ufc en büyük kuruluş diye biat mi etsin.belki sen koyun gibi güdülmeye aşagilanmaya alişiksin ama overeem belli ki degil.

Can Evrenol dedi ki...

arkadaşlar saçmalamayın
tartışmaya gerek yok
Dan White veya Overeem.. kim suçlu bilemeyiz.. Söylentiler diz boyu..

Dana White'ın bu spor için getirdiği hem eksileri hem artıları biliyoruz. Tartışacak bir durum yok.

Tartışacaksanız da küfür etmezseniz sevinirim. Teşekkürler

NigelfuckinBenn dedi ki...

King of MMA, Dana White dedi ki 'Showtime dan alabileceğimiz tek tarih bu idi, olay budur'

Fekat Reem kabul etmemiş parmagında bi sorun mu ne var mış.

Glass jaw + glass heart = Alistair 'The Overrated Man' Overeem

frankello dedi ki...

adamın overrated oldugunu cok uzun zamandır sölüyoruz ama bu başka bişi.showtimedan alabildigimz tek tarih olayina kesinlikle inanmiyorum,ovreem'in dövüş tarihini etkileyecek ciddi bi sakatlık olsa showtime ertelemicekmiydi tarihi eli mahkum ertelicekti.adamin parmagında sakatlık var ve bu kısa zmn içinde yüzde yüz hazır olmasını etkileyecek dogal yani o tarihte dövüsmek istememesi

NigelfuckinBenn dedi ki...

Aynı kanal Super 6 adında devrim niteliğinde bi boks turnuvasına sahip şuanda hatta final maçı yakında yapılcak Carl Froch ve Andre Ward arasında. Bu turnuva başlamadan önce en büyük favori Mikkel Kessler'di. Sakatlandı daha turnuvanın başlarında yerine yeni bir boksör tahsis edildi çünkü olması gereken buydu. Bir adam için turnuvada değişiklik olmaz bu adam finalistlerden biri olmadıgı sürece. Ya riski göze alacak (ki bildiğime göre çok agır bi durumu yok parmagında en azından David Haye in ki kadar ) en iyi olmak için ringe adım atacak yada çekilcek bu kadar basit reserve maçlar boşuna yapılmadı.

Can Evrenol dedi ki...

Ekim ayında UFC'nin 2 büyük event'i olduğu için Strikeforce'u Eylül'e çekmişler, Overeem de anlaşmamız bu değildi hazırlancak yeterli sürem yok diye çekilmiş. Overeem'in suçu yok bence bu doğruysa - ki doğrudur muhtemelen

NigelfuckinBenn dedi ki...

O zaman UFC gözden çıkarmış Reem'i. Kesin Dana ile bi mevzusu var.

koko34 dedi ki...

daniel cormier 2 kere olimpik olabilmis cok üst seviyede bi güres backgrounduna sahip tehlikeli bi isim,sitedeki haberi yazan arkadas sen nasıl olurda adını bıle bılmıyorum dıyorsun werdum daha buyuk bı ısım ama cormıerı kucumsemek hos olmamıs,en son jeff monsonu yenmisti,tatame.com a bak ıstersen antonio nogueira cormierla calıstım cok guclu bı ısım dıye antonio silvaya tavsiyede bulunmus...AKA gibi dünyanın en iyi mma takımlarından biri tarafından hazırlanıyor...7 haftaya yakın bı hazırlanma surecı var daha uzun surede daha hazır olabılırdı ama yınede ıyı bı formda maca cıkacaktır,ben yınede big footun macı alacagını dusunuyrm ama cormierada lutfen saygı duyalım onemlı bı ısım cunku....

Can Evrenol dedi ki...

bilgilendirme için saol koko34, bilmiyorduk öğrenmiş olduk

frankello dedi ki...

görünüşe bakılırsa overeem'in ufc'ye girme ihtimali kalmadı.

Yorum Gönder