Pazartesi, Kasım 16, 2009

Lesnar'a neler oluyor?

Günlerdir MMA dünyası Brock Lesnar'ın sağlık durumuyla çalkalanıyor. Ağır grip olduğu için Shane Carwin'le ünvan koruma maçından çekilen Lesnar hakkında, hastaneye kaldırıldı, AIDS oldu, kanser oldu, bir daha hiç dövüşemeyecek gibi birbirinden inanılmaz dedikodular çıktı.

UFC 105 sonrasında konu hakkında açıklama yapan Dana White, Lesnar'ın durumunun çok kötüye gittiğini ve mononükleoz (öpüşme hastalığı) teşhisi koyulduğunu açıkladı. Şimdilik daha fazla açıklama yapamayacağını söyleyen Dana White, olayın içinde başka şeyler de bulunduğunu ve Lesnar'ın yakın zamanda iyileşecek gibi görünmediğini söyledi. Ancak hayati bir durumun söz konusu olmadığını da ekleyen Dana White, Lesnar'ı ülkenin en iyi hastanelerinden birine kaldırdıklarını ve problemin tam olarak anlaşılması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

UFC ağırsiklet zirvesinde kara bulutlar dolaşıyor. Haftaiçi dizinden sakatlandığını açıklayan Shane Carwin'den sonra, Büyük Nogueira da toksin zehirlenmesinden dolayı UFC 108'den çekildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder