Cumartesi, Ocak 16, 2010

İlk defa 2 UFC Hall of Famer karşılaşıyor!

UFC'nin tarihinde ilk defa 2 yaşayan efsane karşı karşıya geliyor. Evet UFC 109'da gecenin maçı: Mark Coleman ve Randy Couture!  


UFC 10 şampiyonu, UFC 11 şampiyonu, UFC ağırsiklet şampiyonu ve PRIDE 2000 GP turnuva şampiyonu, 45 yaşındaki Mark ''The Hammer'' Coleman!
...ve karşısında...
İki ayrı siklette tam 5 kez UFC şampiyonu olan 46 yaşındaki, Randy ''The Natural'' Couture nam-ı diğer Kaptan Amerika!

Mark Coleman:

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bu eventin pek zevkli geçeceğini zannetmiyorum..50 lerine merdiven dayamışların maçından pek bişey çıkmaz..ben ufc 110 u bekliyorum..

ahmet dedi ki...

Genel pencereden bakınca her halukarda heyecan oluyor UFC eventleri yaklaştığında.Ancak bende senle aynı fikirdeyim Selman.Ne Couture nede Coleman hiç heyecanlandırmıyor beni.Tarz olarakta zaten saygı duymamın ötesinde hiç bir zaman taraftarı olmamıştım bu iki dövüşçünün.

Diğer yandan dövüş kartlarına baktımda bu geceki dövüşçülerin neredeyse hepsi bir önceki maçlarını kaybetmiş kişiler yahut eski veteran dövüşçüler.
Bir tek Nate Marguardt var kazanma trendinde olan.Chael Sonnen ile karşılaşıyor.Rahat geçeceğini düşünüyorum.Anderson Silva ile bir kez daha karşılaşmaya çok yakın kendisi.

Gecenin bir diğer karşılaşması Frank Trigg ve Matt Serra mücadeleside kağıt üzerinde Coleman,Couture karşılaşmasından farksız.İki veteran karşı karşıya.Keyifli bir grappling müsabakası izleyebiliriz bu ikiliden.KO da çıkabilir tabi.Bu ikiside zamanlarının çok kaliteli mma dövüşçülerindendir.

Kısacası UFC biriken maçlarını bu eventte çözümlemeye gitmiş.
Bir nevi sintine boşaltıyorlar anlaşılan.

Genelde böyle kağıt üzerinde renksiz gibi görünen eventler epey keyifli geçer.İnşallah buda onlardan biridir.

caglar dedi ki...

bu eventte is yok
bu mac da freak show gibi
ben bu blogdakilerin aksine japon mma i sevmiyorum, bu da tam japonya tarzı bir dovus.
ufc de boyle olmaması lazım.

ama ufc 110 11 112 113 harika geliyor.

big nog vs cain
junior dos santos vs gonzaga
mir vs carwin
anderson silva vs belfort
hughes vs renzo gracie
machida vs shogun
rashad vs rampage

bunlar heyecanla beklediğim dovusler ve hepsi onumuzdeki 4 ay icinde ...

Adsız dedi ki...

zevzik bir gece olacagı belli ama 110 daki maçları bekliyorum
http://ufcturk.tr.gg/ UFC hakkında herşey

Can Evrenol dedi ki...

arkadaşlar şaşırdınız galba... Coleman vs. Nogueira maçı.. nasıl diyeyim siz, bir şöhretler karması maçı izlemek gibi, Metin Oktay'ın jübile maçına bilet alıp gitmek gibi birşey. Sadece dövüş değil... MMA diye bir sporun olmasına sebep olmuş iki gerçek efsane dövüşüyor.

Sadece bir adamın diğerini dövmesini izlemek isteyenleri değil belki ama, yıllardır bu olayla iç içe olan insanların çok görmek isteyeceği bir maç bu.

Unknown dedi ki...

couture coleman ıkı yaslı kurdun ya tamam ya devam macı dıger yandan chael sonnan marquardt macı kemer ıcın contendrı bellı edecek bı karsılasma olacak,ayrıca uzun zaman sonra gracie adı tekrar ufcye donecek rolles gracie mustapha al turkle dovsck bakalm sonucu ne olck merak edyrm..

Yorum Gönder