Çarşamba, Ocak 20, 2010

Lesnar antremanlara başlıyor

Aylardır devam eden UFC ağırsiklet şampiyonu Brock Lesnar'ın hastalık bilmecesi sonunda sonuçlanabildi. Dana White'ın Lesnar'ın hayati tehlikede olduğunu açıklamasıyla başlayan olaylar çığ gibi büyümüş, domuz gribi, steroid, hatta AIDS söylentileri havada uçuşmaya başlamıştı. ( http://kansporu.blogspot.com/2009/11/lesnara-neler-oluyor.html )

Daha 2 gün öncesine kadar bir daha spor yapıp yapamayacağı muamma olan Lesnar, 2-3 ay içinde dövüşmeye hazır olduğunu resmen dün açıkladı.

Lesnar'ın hastalığının adı Diverticulosis'miş. Bağırsakların bazı zayıf noktalarda dışarı doğru baskı yapmasıyla oluşan rahatsızlık durumu. Çocukluğundan beri sadece et yediğini söyleyen Lesnar'ın, yeterli sebze meyve yememesinden dolayı lif eksikliği sonucunda bu duruma geldiği açıklandı.

Kanada'dayken bir otel odasında bir gece aniden şok halinde uyanan ve nerede olduğunu bilmeyen Lesnar, eşi tarafından 2.5 saat ötede bir hastaneye yetiştirilerek mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başarmış. Bu hafta bütün MMA haber kaynakları bu olayı konuşuyor, daha da konuşacak anlaşılan. 

Lesnar, yaptığı basın açıklamasında ''ben etoburum, NRA üyesiyim, ateş edip vurduğumu yerim, sebze yemeye hiç alışmadım o yüzden'' gibi saçma sapan laflar etmekten geri kalmamış. Dahası,  Kanada hastanelerine ve ulusal sağlık planlaması yüzünden bir sebeple Barack Obama'ya da laf atan Brock Lesnar yine herzamanki gibi uçmuş. Mir'i geçen maç yeterince dövemediğini ve bir defa daha karşılaşmayı çok istediğini de eklemiş. Yani biz artık ne diyelim... Nerde o eski şampiyonlar mı diyelim?

Şimdi Shane Carwin vs Frank Mir maçının galibi,  ilkbaharda Lesnar'ın rakibi olacak. 

3 yorum:

Adsız dedi ki...

lesnarı dört gözle bekliyorum özellik shane carvinle karşılaşmasını
www.ufcturk.tr.gg UFC hakkında herşey

caglar dedi ki...

cok iyi haber

Lesnar ne derse desin ufc nin en buyuk değeri su anda marketing konusunda.

ustelik kimbo gibi bos da değil cok iyi bir dovuscu.

3. mir macı da,carwin, big nog, cain, jds, hepsi cok ilginc maclar olur lesnarla, dort gozle bekliyorum.

Unknown dedi ki...

carwinle kilo avantajından dolayı ılgınc bı mac olacagı soylenıyor,randy couture carwınle calısma ımkanı bulmus bırısı olarak brock lesnarın daha ıyı bı atlet oldugunu soyluyordu,ısın ılgınc yanı frank mırde son kongo macında epey kas ekleyerek 120 kg cıvarında cıkmıstı maca ,carwın frank mır macının galıbı lesnarla karsılasck ,kazanan lesnara cok cıddı bı kemer macı verecektır ...
bıg nog bır efsane fakat dayanıklı bı cenesı yok eskı sert maclarının bunda epey etkısının oldugunu dusunuyorum ama oda randyle son macında ıyı gorundu eger bı kemer macı dusunuyorsa oylesıne ust duzey bı mac ıcın caın gıbı ustduzey bırısını gecmesı gerekecek bu macta kemer ıcın cok onemlı bı contender adayını ortaya koyar....
jds nın ground gameını daha gormedık ne kadar ıyı bı bjj veya gures yetenegıne sahıp bunu gormemız gerekıyor bence ....

Yorum Gönder