Çarşamba, Şubat 22, 2012

Perşembe Ekspresi

Nate The Great Strikeforce'ta!
Rick Story ile olan maçından, aldığı ilaçlar sebebiyle, son anda çekilmek zorunda kalan ve ardından UFC'den çıkartılan Nate Marquardt sonunda bir kontrat yaparak MMA sporuna geri dönüş yaptı. Daha önce BAMMA ile sözleşme imzalayan ancak organizasyon tarihinin sürekli ileri atılması ile sözleşmesini fesih eden Nate Marquardt Strikeforce ile sözleşme yaparak kadroya dahil oldu. İlk dövüşü Tyron Woodley ile olacağı dedikodusu ortalıkta dolaşıyor. Doğru olup olmadığını hepimiz göreceğiz.









Dan Hardy Octagon'a geri dönüyor... Arka arkaya 4 mağlubiyet alan İngiliz UFC dövüşcüsü Dan 'The Outlaw' Hardy galibiyet için son şansı Duane Ludwig ile olan dövüşünde arayacak. 4 kere arka arka yenilmesine rağmen Frank Fertitta sayesinde UFC'de kalan İngiliz dövüşçünün UFC kariyeri tamamen bu maça bağlanmış durumda.

4 yorum:

sensei dedi ki...

Ne biçim tip la bu anarşik komünik....bana rakip olamaz, öğrencim bile olamaz bu tokat delisi ederim bunu ben...ben yağuşukluyum bu ise tipsizdir......burna bak amk....erkeksen dostlar kıraathanesinin oraya gelsin, orada yere düşene 50 kişi giren ama rakip sert çıkınca kaçan bir gurubun lideriyim ben bekliyor olacağız tek gel, cuma namaz çıkışı gel kafir diye cemaati üzerine salacağım senin.....anarşik......

Alkan Gültekin dedi ki...

testosteroncular her seferinde geri döndü, nate abim de iki maç eder geri döner. Efendi adamdır, kraldır.

sensei dedi ki...

charlotte, sen murat kazgan gillerin ordamı çalıyon lan...

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Sana ne lan ...

Yorum Gönder