Çarşamba, Şubat 29, 2012

Perşembe Ekspresi... Kimbo dönüyor! UFC Sineksiklet turnuvası başlıyor!


Kimbo Slice geri dönüyor... Hayır Octagon'a değil , UFC ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından adı Bellator ile anılan ve seneye muhtemelen Bellator maçlarını yayınlayacak olan Spike TV, Cuma günleri The Ultimate Fighter Fridays ile TUF sezonlarını yeniden ekrana getiriyor. Bu program ile MMA dünyasından uzaklaşmamayı hedefleyen kanal , programın sunucu koltuğuna ise hepimizin bildiği Kimbo Slice'ı oturtma kararı verdi. Program 9 Mart'da yayına başlayacak.

Yves Edwards sakatlandı... UFC on Fuel 3'de Cowboy Cerrone ile karşılaşması beklenen Yves Edwards'ın sakatlanması ile yerini Jeremy Stephens doldurdu. Son olarak Anthony Pettis ile UFC 136'da yaptığı maçtan hatırlayacağınız Jeremey Stephens karşılaşmayı Split Desicion ile kaybetmişti. Donald '' Cowboy '' Cerrone ile olan maçını Mayıs ayında UFC on Fuel 3'de izleyebileceğiz.


UFC'nin sinek siklet(Flyweight) turnuvası önümüzdeki Cuma başlıyor... UFC on FX 2'de yer alacak turnuva için 4 adam kıyasıya mücadele edecekler.Kazanan ilk UFC sineksiklet şampiyonu olacak ve adını Mark Coleman , Frank Shamrock , Jose Aldo , Dominick Cruz vb... gibi ilk şampiyonların kitabına yazdıracak. Turnuvada Joseph Benavides kozunu Yosuhiro Urushitani ile paylaşırken , Dominick Cruz ile yaptığı kemer maçından tanıdığımız Demetrious Johnson, Ian Mccall ile dövüşecek.


Kan Sporu, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor... MMA dünyasının Türkiye ayağındaki en büyük sosyal platform olan Kan Sporu , takipçilerine en doğru bilgileri vermek adına Zen dağlarından büyük usta '' Sensei ''-yi getirdi. Uzak doğu dövüş sanatları, meditasyon ve Budizm felsefesi hakkında engin bilgilere sahip ustamıza teşekkürü bir borç biliriz. Bu vesile ile aramıza hoşgeldin diyoruz ossss...

27 yorum:

Alkan Gültekin dedi ki...

Osu!

sensei dedi ki...

Çok teşekkür ederim, inanın kilisede günah günah çıkarıyordum, 31 molası verdim, arada kansporuna bakayım dedim, yazının sonunu okuyunca sürpriz oldu, çok duygulandım, Beni onurlandırdınız, sağolun, gözlerim doldu...zen- tibet ve benzeri semtlerde kansporu ve yazılarınız sürekli okunuyor...buradan amcam gillere selam yolluyorum......


Konuya geleyim; zat-ı muhteremler ;
Kimbo peçetede kendi çabalarıyla büyümüş bir spermdir, kromozomsuzdur.....neyse efendime söylüyüyüm; bunu sokaklarda buldum oto teyibi çalıyordu, sokak dövüşleri falan yapıyordu birde röntgenciydi ibne, kısacası beceriksiz bir yaşam formuydu, bunu döve döve manastıra götürdüm ilim-fen öğrettim sbs'yi kazanamadı bende mma'ya yönlendirdim ekmeğini bulsun istedim...gitti boksa geçti aşağılık dışkı bakalım faydası olacak mı?


Sinek sikletin olması bencede gerekliydi, bu siklete hızıyla shaolin rahipleri damgasını vuracaktır...hatta birde bit siklet olmalıdır bence, herkes özgürce dövüşmelidir...

Alkan Gültekin dedi ki...

Charlotte, öteki tarafta adamın anasıyla harakiri yapıyosun, burda övmüşsün yok şöyle böyle dağdan indirdik budist zenne falan diye. La kimsiniz olm siz lan hanginiz straponello?

Salinta dedi ki...

ossss.. :)

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Orada benim için söylediklerini ben perşembe ekspresini yazdıktan sonra gördüm...

Unknown dedi ki...

osssssss sensei reyiz

Alkan Gültekin dedi ki...

:))) ahaha tahmin etmiştim.

M. Ali Clay dedi ki...

yok bilmem sinek siklet yok bilmem horoz siklet dana white ufc'yi iyice sikti. 56 kg 61 kg'da dövüşenler ucuz olduğu için dana white artık sık sık bu dövüşçülerden koyar.
rashad evans gibi yapışık dövüşenler ve lise çağındaki ergenlerden daha zayıf olan dövüşçüler yüzünden ufc'den iyice soğudum. bence featherweigh'ten (65 kg)'dan aşağı dövüş olmamalı ve strikeforce'da ki gibi fazla sarılmalar hemen hakem tarafından ayırılmalıdır.

Unknown dedi ki...

paşam başka emrin varmıydı... cacık haydari ciğer tava???

sensei dedi ki...

m.ali.clay ağam nerde kaldınız bütün marabaların yolunu bekliydik...lan lale, ermeni soykırımından kıl payı kurtulmuşsun gelmişsin burada şekil yapıyorsun, ben varken sana laf düşmez, gençlerin aklını zehirletmem tüccar değilim.....o sinek sikletler seni ve bütün 31.ci arkadşlarının amına goor varlla...farkettiysen g harfi koydum ki daha barbarca olsun diye terbiyesiz.....

Unknown dedi ki...

dilinize sağlık hocam. alttan alta mesaj veriyo. sinek siklet kesmiyo güçlü erkek istiyom beni kütürdetsinler diyo.

M. Ali Clay dedi ki...

lan az birşey karakterli olun oğlum. burayı inci sözlüğe çevirdiniz iyice. ben sadece mma izlemiyorum ayrıca çalışıyorum gardaş. adanalıların doğuştan bir kafes dövüşü yeteneği var. yiyorsa gelin.

sensei dedi ki...

Bu şahsı ezikler federasyonuna şikayet edeceğim düşük yetenekle büyük hayaller kuruyor diye....senatoryum mu lan burası, lütfettim kerem ettim insanları bilgilendirmek içün yoğunda istek oldu buraya geldim, hatta aziz charlotte yetek avsıdır kendisi, engin bilgimi farketti ve haber etti beni......
sen burnundan akan düslere devam et, yaşam boyu ergen seni...

Unknown dedi ki...

sen anca hornswoggle'la kafes dövüşü yaparsın. hornswoggle seni bi güzel kütürdetsinde stıres at conocan.

M. Ali Clay dedi ki...

klavye delikanlılığı yapmayın lan çakallar. ben adana'da oturuyorum bir sorununuz varsa gelin görüşelim. gelinde ananızla bacınızı üst üste koyup yoğurtlayıp yoğurtlayıp sikeyim.

sensei dedi ki...

Sen git dildo setinle oyna...

Unknown dedi ki...

karşımızda cono apaçi kırması ağır bi vaka var. olm sen yavuzlarda kikboks salonuna yazıl. arada ot çek. senin neyine ufc felan.

Gabe dedi ki...

harbiden sikip attınız blog'u, sensei mensei diye. inci sozluk oldu burası iyice. mma okumaya geliyoruz, sizin sik taşşak süslü edebiyat parçalamalarınızı değil... Can bi siktir etsene şu liselileri

Unknown dedi ki...

Gardaş ben kung fuya Kasımpaşa ÜGD yıllarında başladım. Cemil Akarçeşme hoca... Sonra Enver Beygova hoca... Metin Yüksel olayı oldu Fatihte Akıncılar bizi koymadı kulübe. Bi dönem koptuk. Sonra sensei ile tanıştık. Güzel günleri hatırladım ellaam.

sensei dedi ki...

Gabe seni kıskanç yetersiz insan, benim haber olmamı ve bilgeliğimi çekemeyen birisiyle tartışamam hem sen spremler arasında 4.olup hileyle yumurtalıklara ulaşmış birisin, aslında senin yerine başka birinin hayat hakkını aldın katilsin, kusura bakma ama açıklamak zorunda kaldım....ağzındanda küfür düşmüyor hergelenin...geber....hem yakında bende blog için yazılar yazacağım ohh aman sabahlar olmasın....

Unknown dedi ki...

Hocam takma kafanı. Günlerdir Ronda Rousey. sanki spor blogu deyil Pleyboy dergisi amk. yabışıyo sayfalar. fanboy mentalitesi buraya kadar. siz yazarsanız bakış zihniyet biraz değişir inşallah.

Unknown dedi ki...

Seviyeyi ben ve hocammı düşürdük? Alkanla Murat birbirlerine ana avrat sövüyordu Sefa çanak tutuyordu Can Acar millete laf sokuyordu. İnsanların tiyneti ortada.

Alkan Gültekin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Alkan Gültekin dedi ki...

beyler herkes istediğini yazabilir burası herkese açık bir forum. can isterse ya filtre koyar ya da sakat mesajları siler. şu ana kadar silmediğine göre ya uğraşmaya üşendi ya da gerçekten sallamıyor. o yüzden kimse gelip modluğa soyunmasın, takılan takılsın istediği gibi. kuralları forum sahibi koysun. ne biliyim amk takılın işte.

o küfürleşme olayına gelince, allahın ergen barzosu gelmiş ona buna bilmişlik taslıyor, aklınca laf sokmaya çalışıyor, baktım bana da ters düz 1-2 laf etti sonrası malum. açın okuyun o yorumları, kaşınan elemanın kendisiydi. rahatsız olan varsa kusura bakmasın ama yine gelsin sürtünsün yine layığını bulur.

frankello dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
frankello dedi ki...

aynen o küfürlesme geçen blog postundaki yorumlari bastan sona okuyun karar verin kim ergenlik yapmiş.hatta o kadar uzaga gitmeye gerek yok sensei denen adamın zırvalıklarının altına çanak tutan yorumlar yapanlar kim onlara bakin.cevap :alkan,charlotte,unknown vs.işte ergenler.

sensei dedi ki...

Can beye sesleniyorum, şu frenkello adlı faydasız adamla benim gibi bilge birininin yan tarafa oylamasını koyarmısınız?
Bu yetersiz şahıs kendisinin çok faydalı olduğunu düşünüyor, nitekim o kadar kitap okuduk ancak şu teksas tommiks okuyanların özgüvenine ulaşamadık, gençlerimizi zehirliyor bu tipler, hepsi idam edilmelidir...halkımızı yanlış yönlendiriyorlar ben ise sosyal sorumluluğumun bilincindeyim.....oylama yapınız lütfen bu sevimsizle, beni..

Yorum Gönder