Perşembe, Ağustos 25, 2011

UFC'nin pazarlama palavralarına inanıp Yushin Okami'nin Anderson'a ciddi bir rakip olabileceğiniz düşünüyorsanız, ilk maçı hemen bir daha izleyin lütfen

Dikkat ettiyseniz Kansporu anketlerine bu sefer gecenin esas maçı olan Okami vs. Silva maçını koymadım bile. Sadece Yushin Okami'nin bu maçta hiç bir şansı olmadığından değil, aynı zamanda hiç bir heyecanı olmayan yalan bir rüzgarla şişirlmiş bir maç olduğu için... Yani şimdi duygusal olarak büyük bir ağırlığı olan bu Rio etkinliğinde, gecenin esas maçı Anderson Silva vs. Okami olur mu hiç!.. Saçmalık...  Joe Rogan ve Dana White, Okami için "Anderson Silva'yı en son mağlup eden adam" tabirini kullanmaya utanmıyorlar hiç... Bakın nasıl da mağlup etmiş Okami, Anderson Silva'yı izleyelim...

10 yorum:

H.Kdemir dedi ki...

o zaman yapmasaydı yasak olan bi haraeketi kardeşimm silva umarım yenilir artis p.z

Deniz dedi ki...

Travis Lutter, Patrick Cote, Thales Leites, Demian Maia... Bir yenisi daha eklenecek. Bunda da sıkılacağız ve gizlice sürpriz bir olay olmasını umacağız ve bizi maç boyunca zinde tutacak dürtü o olacak. İlginçtir, Silva'nın maçlarını izlenebilir kılan şey, kendisinin dövülme şansıdır, yoksa onun ezip geçmesi değil. Silva nedense bu biçim bir şampiyon.

frankello dedi ki...

ufc rio da beni heyecanlandıran tek şey shogun.forrestı yenecek isallah aslanım.önümüzdei eventlerdense diaz vs gsp yi heyecanla beklyiorum resmen bazen kafama bi giriyo 2 3 gün cikmiyo hemen gelsin su gsp vs diaz eventi.

NigelfuckinBenn dedi ki...

spider silva, ilk 10 saniyede okamiyi ko edicek.çünkü o gelmiş geçmiş en büyük en spektaküler en fantastik veri veri bombastik dövüşçü.

griffin, rear naked choke la shogun ı bayıltcak. gerçi shogun hemen tapler sonuçta jones dan dayak yiyip taplemiş bi adam bunda hemen aşındırır .çünkü griffin legend shogun overrated.

schaub , ilk round da tko ile yenecek. çünkü ben öyle diyorum.

ncanerozturk dedi ki...

War Shogun !

H.Kdemir dedi ki...

rampega jon jones da var şu bizim rampega bu bon bon bi dayak atsa sevinirim valla

ncanerozturk dedi ki...

Bu arada eskiden facebooktan topluca izlerdik ne güzel neden yapmıyoruz artık?

frankello dedi ki...

griffin legendmis shogun overrated ya bi git allasen.

El Ramiro dedi ki...

Griffin legend,Shogun overrated demek:))) Bu arada Schaub denen sığır ilk round da yamulacak, çünkü ben öyle diyorum:)))

NigelfuckinBenn dedi ki...

shogun = overhyped overrated overweighted son of a gun.

ramiro sen diyince oluyo hacım. diaz vs gsp hakkında bişey söylede meraklanmayak.şimdiden domo arigato

Yorum Gönder