Cuma, Eylül 02, 2011

UFC'nin FOX kanalındaki ilk maçı belli oldu: Cain Velasquez vs. Dos Santos 12 Kasım'da FOX'ta !!!

UFC, rakibini yere düşürür düşürmez saniye harcamadan kafasını yumruklamaya devam eden bir dövüşçü gibi, FOX kanalıyla anlaşmayı bağlar bağlamaz bu kanaldaki ilk maçını uzun zamandır heyecanla beklenen ağırsiklet kemer karşılaşması olarak belirleyip bombayı patlattı!!

Biz Türkiye'deki izleyiciler için bu ne değiştiriyor? Maçı canlı olarak korsan stream etmek mümkün olacak mı? Veya hatta belki Digiturk bu maçı canlı verir mi? Şimdilik tam bilemiyorum ama Amerika'daki şifresiz bir kanaldaki maçı izlemek bizim için her türlü daha kolay olacaktır.

Daha önce de belirttiğim gibi bu gelişme sadece UFC'nin Amerikan medyasında değil dünya televizyonlarında da dolaylı olarak çok daha fazla izleyiciye ulaşacağı içöin çok heycan verici bir gelişme. UFC'nin Amerikadaki ulusal kanaldaki bu ilk gövde gösterisinin böylesine büyük bir maç olması da UFC'nin kendine ne kadar güvendiğini ve 'ya şimdi ya hiç' kafasında olduğunu gösteriyor...

Ne diyelim... Nefesler tutuldu!

1 yorum:

frankello dedi ki...

abi valla ben bütün ufc eventlerini korsan steam üstünden izleyebiliyorum.sorun yok yani:D.maç efsane bu arada bence jds alacak.

Yorum Gönder