Cuma, Şubat 06, 2009

Joachim 'Hellboy' Hansen bilmecesi


Lightweight sikletinde MMA'in tartışmasız en korkulan bir iki isminden biri olan Norveçli efsane dövüşçü 'Hellboy' Hansen, geçtiğimiz yılbaşı gecesi son dakikada maça çıkmayarak herkesi şaşırtmıştı.

DREAM'in düzenlediği gecede rakibi lightweight'in ilk 10'unda gösterilen Gesias Cavalcante'ydi. Maçın başlamasına dakikalar kala, bir anda soyunma odasından hastaneye götürülen Hansen'e ne olduğuyla ilgili resmi bir açıklama halen yapılmış değil. Tabi bu durumda ortalıkta bir çok rivayet dolaşıyor. Bu rivayetlerden en korkunç olanı Joachim Hansen'in kariyerini bitirmesi çok muhtemel olan bir beyin tümörüyle savaşıyor olduğu.

Hansen'in basın temsilcilerinden John Benjamin'in Sherdog.com'a yaptığı açıklama ise çok farklı. Benjamin'in dediğine göre, soyunma odasında ısınan ve maça hazırlanan Hansen, çalıştığı arkadaşlarından birine 'take-down' yapıyor (çift veya tek dalma). Ancak bu take-down sonucu, malesef Hansen kafasının üzerine ters bir şekilde iniyor. Hemen kaldırıldığı hastanede concussion (şiddetli sarsıntı) teşhisi koyuluyor ve bu sebeple Hansen maça çıkamıyor. Şimdi Norveç'te dinlenmekte olduğu, sağlığının iyi olduğu söylenen Hansen'in, bu sefer de bazı kontrat anlaşmazlıklarıyla uğraştığı rivayet ediliyor. Yine Sherdog'dan gelen haberlere göre en kısa zamanda DREAM lightheavyweight şampiyonluk ünvanını savunmak için yeni bir maça çıkmaya hazır olduğu söylenen Joachim Hansen'in umarız hiçbirşeyi yoktur ve PRIDE'da harikalar yarattığı formundan birşey kaybetmemiştir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder