Pazar, Şubat 15, 2009

Josh Barnett, Kenny Florian'a sert çıktı

"Inside MMA" programında yorumculuk yapan, hem dövüşçü, hem dövüş analizcisi olan Kenny Florian (11-3), yaptığı yorumlarla Josh Barnett'i fena kızdırdı.  

Josh Barnett, AFFLICTION 2: The Day of Reckoning'de Gilbert Yvel ile karşılaşmış ve büyük çoğunluğunu Gilbert'in üzerine (mount durumunda) geçirmesine rağmen Gilbert Yvel'i son 2 dakikaya kadar bir türlü bitirememişti. Neredeyse 13 dakika boyunca sırtı yerde bir şekilde Josh Barnett ile yumruklaşan Gibert Yvel doğrusu çok iyi dayanmıştı.

Fedor'un yeni rakibi ve dünya ağırsiklet sıralamasında 2 numara olarak gösterilen Barnett'in, Yvel'i daha net bir şekilde bitirememesi bir çok insanın kafasında soru işaretleri yarattı. Kenny Florian "Inside MMA" programında Barnett'in performansını beğenmediğini söylemesi üzerine, Barnett de telefonla katıldığı "Tapout Radio" programında sert konuştu:  

Barnett:  
"Kenny Florian daha bir süt çocuğu (punk-ass bitch). Bu işler öyle bir takım elbise giyip kamera karşısına geçmekle olmuyor. MMA yorumculuğu mu yapmak istiyor, benden dayak mı yemek istiyor bu? (It doesn't make him an expert on MMA... it just makes him an expert on taking it up the ass). Bir dövüşü analiz etmek başka birşey, MMA uzmanıymış gibi tavırlarla şahsi fikirlerini açıklamak başka birşey. Benim geçen akşamki maçımda tekniğimi beğenmemiş kendisi. Tamam, herkes istediğini düşünüp söylemekte özgür olabilir, ancak unutmayalım ki Kenny daha şunun şurasında 2003'ten beri dövüşüyor. Yani bana oranla daha annesinden süt emen bir bebek o. Konuşmayı becerdiği kadar MMA'yi de becerdiğini düşünüyorsa önce bir kol kitlemeyi (arm bar) becersin de görelim." (Tapout Radio'da Josh Barnett'i dinlemek icin: http://www.matratz.com/2009/02/14/josh-barnett-gives-his-thought-on-kenny-florian/ )  

Eski PRIDE maçlarına Japonlar'ın hayran olduğu çizgi film dizisi "Fist of The North Star"ın müziğiyle çıkan, büyük bir Playstation ve bilgisayar oyunu hayranı olduğu bilinen ve iddalı konuşmayı her zaman seven Barnett'i ben ilk defa böyle tepkili görüyorum doğrusu.  

Barnett, zamanında "Son İmparator' Fedor ile de çok inceden bir laf sataşmasına girmişti ama şimdi çok iyi arkadaş olduklarını söylüyor.. Evet.. tabi bu olaylar bir yana, biz büyük bir heyecanla bu yaz AFFLICTION'in 3. eventindeki Josh Barnett vs Fedor Emelianenko maçını bekliyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder