Pazar, Şubat 15, 2009

Tank ve Shamrock ile 'Sevgililer Günü Katliamı'

"Wargods / Ken Shamrock Productions"in düzenlendiği 'Valentine's Day Massacre' (Sevgililer Günü Katliamı) adlı gecede, Tank Abbot ve Ken Shamrock, yıldırım gibi galibiyetler alarak hayranlarına güzel bir performans sunmuş oldular. MMA dünyasının bu iki çınar isminin, nispeten isimsiz rakiplere karşı dövüştüğü gecede, Tank de, Shamrock da eski günlerini hatırlattılar.  

Ilk UFC'den beri dövüşen, 45 yaşındaki efsane Ken Shamrock da, rakibi Ross Clifton'ı çok sağlam bir sağ yumrukla yere indirdikten sonra hammerfistler'le yıprattı ve arm bar ile 1 dakika içinde galibiyete ulaştı. Shamrock da, Tank Abbott gibi son maçında net bir KO yenilgisi almıştı.

Gecenin sonunda Tank Abbott'a meydan okuyan Ken Shamrock "15 yıldır gerçekleşmesini istediğim bir dövüş var ama ne sebeple bilmiyorum, bir türlü olmadı. Tank, eğer bu gece çıktığın gibi benim de karşıma çıkarsan, senin kariyerini bitireceğim!" dedi.  

Abbott ise "Bu geceki bu attığım yumruğu Ken Shamrock'a indirmek gerçekten çok isterdim! (yumruğunu havaya kaldırarak) Onun hesabını görmek istiyorum! Taraftarlara sesleniyorum; bu gece benim için bir bira için!" dedi.  

Şimdi bütün MMA hayranları, bu organizasyonun bir sonraki event'inde Abbott vs Shamrock maçını izlemek için sabırsızlanıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder