Salı, Ağustos 02, 2011

Aleksander Emelianenko, abisinin koçları hakkında ağır konuştu

(Öncelikle eğer hala izlemediyseniz Aleksander Emelianenko'nun PRIDE'daki James Thompson, Ricardo Morais ve Sergei Kharitanov maçlarını hemen burdan üzerlerine tıklayarak izlemeniz lazım!)

PRIDE'ın en heycanlı karakterlerinden biri olan küçük kardeş Aleksander Emelianenko, ne hikmetse MMA dünyasından silindi gitti. En son Affliction'da dövüşecekti ama, son anda Amerika'daki Atletizm Komisyon'larından birine takıldıktan sonra bir daha ondan ciddi bir haber duyamadık. Amerikan ve Japon MMA'inden uzak bir yerde, M-1 ve ProFC gibi Rus organizasyonlarında bir çok dev adamı devirmeye devam etti. Hatta en son bir rakibinin yumruk yemeden kendini yere attığı maçın görüntüleriyle manşetlerde soru işaretleri yarattı...


İki kardeşin bir süredir aralarının açık olduğu biliniyordu. Aleksander açık bir dille abisinin M-1 ile ilişkisini eleştirmiş, ve abisini spordan başka şeyleri ön planda tutmakla suçlamıştı. Fedor'un Bigfoot Silva'ya yenilgisinden sonra ise Fedor ve Aleksander tekrar beraber çalışmaya başlamışlardı. Fedor'un bu son mağlubiyetinden sonra ise Alexander, LifeSports.ru sitesine ağır konuştu:

"Orda öyle iki amip gibi oturdular sadece. Soru sorulduğunda 'Söylemesi zor... Maçta göreceğiz' gibi laflar ettiler. Hangi koç böyle bir cevap verir ki? Anca bu sporu anlamayan birinin vereceği cevaplardı bunlar. Ben o ikisine sadece 'kronometre' ve 'havlu' diyorum. Çünkü başka bir işe yaramıyorlar.

MMA sürekli gelişiyor, kendini yeniliyor. Ama 'kronometre' ve 'havlu' çalışma programlarında hiçbirşeyi değiştirmediler, adapte olmadılar. Zamanda donmuş gibiler. Fedor kendi çalışabilirdi. Bence Fedor birçok şeyi gözden geçirip, öğrenip, kendini geliştirmeli. Acı çekip, çalışmalı!

Fedor'la konuşacağız, bakalım birşeyleri değiştirmek istiyor mu. Eğer istiyorsa, ben varım!"

Kaynak: http://sbn.to/q90nKd

Ekleme: Bu arada Sergei Kharitanov da Aleksander hakkında MEGA ağır konuşmuş: http://middleeasy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5421:sergei-kharitonov-has-some-serious-beef-with-alexander-emelianenko&catid=34:organizations 
Bunu tercüme etmeye üşendim tabi...

Bir ekleme daha!: Aleksander Emelianenko da Kharitonov'a cevap vermekte gecikmemiş. Kharitanov için yalancı demiş. "Hepatit C testi yapıcam basının önünde, bakalım kim yalan söylüyormuş, pozitif çıkarsam parmağımı kesicem, negatif çıkarsa o parmağını kessin" demiş. Vay vay vay... http://middleeasy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5434:aleksander-emelianenko-decided-the-only-way-he-and-sergei-kharitonov-can-settle-their-beef-is-an-old-fashioned-finger-slicing-bet&catid=34:organizations 

6 yorum:

frankello dedi ki...

werdum'a yenilmeden öncede buna benzer şeyler sölemişti.koçlar hakkında degil de vadim finkelstein hakkında sölemişti.fedor'un kendi yolunu çizmesi lazım,başkaları onu yanliş yönlendiriyor falan diye hatta ufc'ye gitmeli fedor falan demişti.abisi dinlemiyordur yine dinlemeyecektir eminim.

frankello dedi ki...

sergei de agar konusmus alex hakkında yalniz.

http://middleeasy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5421:sergei-kharitonov-has-some-serious-beef-with-alexander-emelianenko&catid=34:organizations

Can Evrenol dedi ki...

hemen ekledim frankello

frankello dedi ki...

tartışma acayip gerçekten umarim sergie parmagını kesmek zorunda kalmaz :P

bu arada golgen glory'nin sporcularının zuffa tarafindan sfden cikartrilmasina ne diyorsunuz?sergei'in ismi gecmiyor ama turnuvada dövüsebilcek mi acaba?

Can Evrenol dedi ki...

evet nedir bu Golden Glory ile alıp veremediği UFC'nin anlamadım ben de

NigelfuckinBenn dedi ki...

Aleks ayrıyetten gay demiş sahte asker demiş demişte demişte koçum.

Yorum Gönder