Salı, Eylül 06, 2011

Bombalar bombası!!: Lesnar vs. Overeem 30 Aralık'ta!!!

Her ne kadar bu heriflere yıllardır kıl olsam da.. kabul etmek lazım UFC bu sene iyi çalıştı! AKP'nin çalışkanlığını bir yerden sonra ister istemez takdir etmek gibi bişey bu...


2011'e esas çok sağlam başlayan taraf Strikeforce'tu ama UFC adeta skoru 1-0'dan 4-1'e getirerek MMA tarihinin en iddialı senesine imza atıyor desek abartmış olmayız...

Dana White taraflı tarafsız bütün MMA'cilerin anca rüyalarında görebileceklerini zannetikleri fantazi-lig-süper-ultra-mega bir eşleşmeyle yılbaşına damgasını vuracak: BROCK LESNAR vs ALISTAIR OVEREEEEEEM! .. Bir daha; BROCK LESNAR vs ALISTAIR OVEREEEEEEM! Son bir daha hadi: BROCK LESNAR vs ALISTAIR OVEREEEEEEM!

"Dur imzayı atıp geliyorum... yoketmeye..."
Eveeeeeet! Hadi bakalım Clash of The Titans!!... Las Vegas'ta yer yerinden oynayacak! Kazanan anında Cain vs. Dos Santos galibiyle kemer maçına!! Yoksa o maç daha da bombastizim ötesi mi olacak mi acaba????

6 yorum:

frankello dedi ki...

brock lesnar her yenilgisinden sora contender olmayı nasi başariyor ya anlamak mümkün degil bizim göremedigimiz ne var bu kazma da.bu arada overeem round 1 k.o via uber knee.

yafet boy dedi ki...

overeem all the way.

Choke dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

lesnar ın iticiliği ön palnda..yoksa ne alaka overeem le maç yapması..1. raundda nakavt olacak sarı çiyan..

Choke dedi ki...

Teknikli zenci steroid vs düz beyaz steroid.
tabiki uberrem.

Bu herifleri görünce aynı sikletteki Fedorun 3 senedir ağırlık çalışması dahi yapmadığını bilmek dahada şaşırtıyor beni.

ncanerozturk dedi ki...

overeeme küfür gibi maç.

Yorum Gönder