Perşembe, Eylül 22, 2011

Jones ve Rampage savaşa hazır!

Bu Cumartesi, büyük heycanla beklediğimiz Jones vs. Rampage maçı öncesi iki siyahi dövüşçü, Amerika'nın önde gelen talk show'larından Jimmy Kimmel Live ve The Daily Habit'e konuk oldular. Maç öncesi böylesine bir lansman daha önce bu spor için görülmüş birşey değil! Bu sporun yükseliş ivmesi ne zaman yavaşlayacak merak ediyorum doğrusu...

Jones ve Rampage Daily Habit'te: http://bcove.me/v5dkpj2h
Jones ve Rampage Jimmy Kimmel'de: part1: http://www.youtube.com/watch?v=UIDJlPP1eX4
Jones ve Rampage Jimmy Kimmel'de: part2: http://www.youtube.com/watch?v=bS5Txpjth5I


İşin enteresanı, Kansporu anketinde okuyucularımızın bu maçın sonucu için neredeyse yarı yarıya eşit oy vermiş olması (Jones %56, Rampage %44). Halbuki her ne kadar Jones'dan nefret etsem de bu anketin sonucunun en az %70 Jones çıkmasını bekliyordum. Demek ki oldskool babadan kalma MMA'ciler ve PRIDE'cılar daha hala ölmemiş : )

22 yorum:

NigelfuckinBenn dedi ki...

ahaha resimdeki ayakkabılardan alacaktım bugün son anda vazgeçtim apaçi işi diye. Page naptın.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

Can daha önce başka bi konunun altında da sormuştum neden nefret ediyosun Jones tan diye..hatta bu sorumun içinde bir de seyirciler neden rashad evans tan nefret ediyo diye sormuştum..biraz karışık olduya neyse :)

Can Evrenol dedi ki...

Valla cevap verdim diye ahtırlıyorum Selman, unutmuşum demek ki...
Abicim Jones aşırı kendini beğenmiş, sahtekar, iki yüzlü, çok ahlaklıymış gibi davranan bi denyo bence.

İlk maçını izle mesela; rakibini yere aldıktan sonra elini kaldırıp bağırıyo, sonra yerde TKO olmuş herifin kaburgalarına tekme atıyo, sonra bi de utanmadan iyilik timsali bir adammış gibi konuşuyo. Dindar ve tutucu konuşmalarının altında da bence küçük suçlulara aşırı sert davranan pislik bir polis karakteri yatıyo.

Jones ilk çıktığında çok sevinmiştim, tarzını çok sevmiştim ama Ryan Bader maçı sonrası iyice şımarıp kendisinden nefret ettirdi.

UFC'nin oyuncak kemerlerini de imzalmıyormuş kendi kemerine çok benziyor diye.. hadi orda yaaaa.. çok bayık ve yavan abi..

frankello dedi ki...

shogun macı öncesi hırsız mevzuna ne demeli.o kadar samimiyetsiz ki.canla aynı duyguları paylaşıyorum jones hakkında imzamı atarim.

Mustafa S dedi ki...

kişilik konusunda Jones'da kesinlikle bir samimiyetsizlik soz konusu. bunun dışında bu kadar cabuk title fight alacak ne yaptı bu adam onu anlamıyorum? 40 yasındakı matsuyenko mu, matt hamill mi ortiz'in bile knock out edebildigi ryan bader mı? shogun'ı şansı yaver gitti aşırı kotu gununde yakaladı(forest in yakaladıgı) gibi. tamam kısa zamanda yaptıkları gercekten yeteneklı oldugunu gosterıyor ama ıkıncı İsa'nın gelısıymıs gıbı adedılmesı adamın iticiligine iticilik katıyor. tabi bunda ufc'nin etkisi büyük. machida icin de abartılan laflar mevcuttu, bak simdi nerde? over hype yapmakta ustlerine yok.ama bu hype'lar ppv'ları satıyor o bakımdan bu numaraları yemesemde genede busıness oldugu ıcın normal goruyorum. aslında mma için rampage'in kazanmasını istiyorum her ne kadar genc yetenekleri sevsem de bu cocuga bır turlu ısınamadım, her yerı arıstokrat olmaya calısan dangalak havası var. rampage tekme atmayı hatırlar o guzel sollarından bırını de denk getırırse yener. ama rampage bazen dovuslerde kımseyı dınlemeyerek plansız dovusuyor. insallah kazanır.

H.Kdemir dedi ki...

canlı izleye bilme şansımız varmı bu müsabakyı

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

eyvallah Can dil pek olmadığından neyin ne olduğunu anlayamıyorum..teşekkürler..

evet rampage in solu denk gelirse silva maçındaki gibi ko bile olbaliri jones .. solu daha güçlü rampage in..

caglar dedi ki...

jon jones icin rahat bir galibiyet daha
shogun u yokettikten sonra rampage ın da sansının olmadıgını daha dogrusu sadece bir yumruk sansı oldugunu bu isi az bucuk takip eden herkes biliyordu.
5 sene once yeteneksizler icindeki vasatlara tanrı muamelesi yapılan mma dunyasında en azından gercek yetenekler gormeye basladık ki spor adına cok olumlu.

bir ex pride cının daha dususunden sonra denk geldi sakattı demotiveysi sanslıydı yorumlarını okumak sabah sabah keyifli olacak.

Fyodor dedi ki...

"5 sene once yeteneksizler icindeki vasatlara tanrı muamelesi yapılan mma dunyasında en azından gercek yetenekler gormeye basladık ki spor adına cok olumlu."

mma i yeni takip etmeye basladım ama en azından pride daki yeteneksizleri izlemek daha zevkliydi.

caglar dedi ki...

mesela bellatordaki cogu mac daha hareketli heyecanlı ufc den orası dogru. gercekten seviye dustukce keyif artıyor. freak show tarzı dovusler de eglenceli.

ncanerozturk dedi ki...

5 sene öncekiler yeteneksiz değildi ama farzı misal yeteneksizdi ama savaşçıydı. gerçek dövüşçülerdi.Gsp gibi Jones gibi 1-0 olsun bizim olsun mantığıyla dövüşen greg jacksonın öğrencileri mma'in sonunu getirecek.

frankello dedi ki...

çağlar yine kalitesini göstermiş bu işten hiç anlamadigini belli etmiş.daha eventin üstünden 24 saat geçmeden spoileri de basmiş burda yüz bin kere uyari yapilmis olmasına ragmen.jones iyi dövüşcü eyvallah ama bana o akdar müthiş gözükmedi dün gece rampage ztn orda olmayi haketmeyen vasat bir dövüşcü.
mma de 5 sene öncesini kiyaslamak bence şuna benzer messi peleden daha iyi oyuncu demeye her şekilde omurgasiz bir yorum

frankello dedi ki...

bu işi az bucuk takip eden çağlardan inciler.

1)brock lesnar:çok başka bir dövüşcü,ortalarda onu yenebilcek bir agırsiklet gözükmüyor.
2)lyoto machida: evet machida cok kolay bir şekilde kemeri ele geçirdi şimdi machida era basliyor cok uzun bir süre yenilmez.

daha sora olanlari biliyorsunuz.bari hiç bilmiyorsun insanlara saygın olsun arkadas ya.5 senelik vasat diye burda bok attıgın aklınca dalga geçtigin adamlar.fedor,shogun,henderson,nick diaz.bu sporun en karanlik yillarindan beri burdalar,bu sporda herkesden cok emekleri var.simdi sporcular,antrenörler o yillardakinden daha profesyonel sekilde yaklasiyor bu işe diye olmasi bu adamlarin yillardir bu spora verdiklerini,başardıklarını,yaptıklarını degersiz kılmaz.şimdikileri de 2 galibiyet aldı diye muhteşem yapmaz.ama ben internette bi cok yerde bulunan cahil ufc fanboylarının türkiye şubesi oldugunu bildigim için buna veriyorum.bari millet izlemeden gelip buraya sonucu yazma

NigelfuckinBenn dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
NigelfuckinBenn dedi ki...

Müthiş yorumlar ahahaha.

Çağlar hacı balonun Hendo, SF kemerinide alamayacak dediğinde patladı zaten kasma.

bu arada
frankello matt hughes u sevmeme nedenini söylermisin ?

bi tarafta agır Pride cılar diğerinde derin UFC ci.

YA-HA!

frankello dedi ki...

ya o kadar nefret ediyor degilim ama tarzı hosuma gitmiyor.o masum ciftlik cocugu havalar,her konusmasına anlam yükleme cabaları falan.classic american shit adam ne kasiyosa.bi jon jones,bi gsp kadar nefret etmem ama

NigelfuckinBenn dedi ki...

Matt sanki ufc değilde pride da efsaneleşmiş olsaydı çok sevgi-saygı duyardın gibi geliyo bana. öyle bi imaj verdin.

frankello dedi ki...

matt hughes'a kesinlikle saygı duyuyorum ve hakkını veriyorum yanlış anlama olmasın.bir randy couture gibi battaniyenin atası degil adam k.o oluyor yada k.o ediyor yada sumbit buna saygı duyuyorum.cok mıymıy bi tip belki ondan,dövüş tarzından da cok hoslanmadıgım için sevemiyorum adamı.

bu arada artik favori dövüşçüm gilbert melendezi ufc de görmek istyiyorum.herkes geçti gegard mousasi ile bile anlaşilmak üzereymiş ufc ama bi melendez yok piyasada.frankie edgari darma dağan edecegine eminim.

NigelfuckinBenn dedi ki...

Gill başarılı olurda Mousasi bi cacık yapamaz. Adamda güreş yok.Phil Davis bile yeter ona UFC de.

ama severim Mou yu orası ayrı.

Can Evrenol dedi ki...

Arkadaşlar bu haftasonunu tamamen Ankara'da bir film festivalinde geçirmem icabetti. CUmartesi öğlen bir internet cafe'den download etmeye başladığım UFC135'i akşam yanımdaki laptopa aktardım ve Varan'da dönüş yolunda izledim. Ertesi gün uykusuz bir şekilde Londra'ya uçtum. Malesef tek kelime yazacak ne vaktim oldu ne de halim...

Gokhan veya KeTo'nun yazmasını ümid ediyorum eventi. Keza taşınmaktayım ve iş sebebiyle Knasporuna yazacak vakit bulamıyorum yeterince.

@Çağlar - istediğin herşeyi söyle ama spoiler yazmayalım buraya lütfen. Bir kez daha tekrar etmekten başka birşey gelmiyor elimden.

frankello dedi ki...

bence de mousasi yalan olur ama izlemesi keyifli bi adam severim.gilbert ise bence p4p en iyi 5e girer.

Music dedi ki...

dddddddddd

Yorum Gönder