Salı, Eylül 20, 2011

Şok ayrılık: Overeem ve Gökhan Saki, Golden Glory'yi bıraktı!

UFC'nin en yeni transfer bombası etiketini gururla taşıyan Alistair Overeem, adıyla özdeşleşmiş olduğu efsane Hollanda kickboks ve MMA takımı Golden Glory'den ayrıldığını açıkladı.

Golden Glory ekibi, inanılmaz başarılı bir 2010 sezonu geçirmişti. Özellikle Semmy Schilt, Overeem, Gökhan Saki ve Marloes Coenen'in başarılarıyla tam bir takım, hatta aile profili çiziyorlardı. Geçtiğimiz ay Golden Glory takımının dövüşçülerinin ZUFFA tarafından Strikeforce'dan yollanması büyük yankı uyandırmıştı. Ve şimdi üzerine bu haber adeta tuz biber ekti!

Overeem, "kirli çamaşırlarımı basınla paylaşmayı sevmiyorum" diyerek işin içyüzüne dair bilgi vermekten kaçındı. Bu haberin üzerinden 24 saat geçmeden Gökhan Saki'nin de Golden Glory'den ayrıldığı haberi (henüz resmen onaylanmasa da) internette çok sağlam kaynaklarda dönmeye başladı.



4 yorum:

frankello dedi ki...

NELER OLUYOR!!!!!!!.Saki mma'e geçmek için k1 dan cıkmak istiyormuş uzun zamandır.bunu mümkün kılmadıkları için GG'ye sinirliymiş.antreman ortamida bir süredir huzursuzmuş vs vs.napalım kısfmet!!

Fyodor dedi ki...

mma de harcarlar sakiyi

frankello dedi ki...

bu yaz bodrumda sakinin türkiyeye geldiginde çalıştıgı salonun sahibiyle tanıştım.1.5 yıldır bjj ve güreş çalışıyormuş.mma'e geçince lhw yada mw olcakmış bakalım bence basarılı olur.

Mesut Deniz dedi ki...

Golden Glory herşeye rağmen kickboksu çok profesyonel bir şekilde dünyaya sevdiriyor. Umarım Türkiye'deki Golden Glory de bu anlayışı başarıyla uygular. Şuanda çok iyi gidiyorlar. İkinci salonu da açtılar.

Yorum Gönder