Pazar, Eylül 11, 2011

Strikeforce'da sürpriz galibiyetler gecesi

12 yorum:

frankello dedi ki...

THE WARMASTER!! kharitonov'a üzüldüm ama yapcak bişi yok.barnett ufc'e gider mi.imkansız.ama cok güzel olurdu.

Choke dedi ki...

Roger gracie ye çok üzüldüm çok fena nakavt oldu. Dünyanın en bjj cisinin sıradan bi zenciden bukadar kolay dayak yemesi kötü oldu.

Can, Cormier le makara yapıyodunuz ama acayip bi herif. İlk Jeff Monson maçında gördüğümüzde direk siyah fedor yorumunu yapmıştık harbiden öyle. Fiziksel yapısıda stilide aynı fedor.

Bide main card da olmayan Felijaonun maçını izleyin her maçı süper oluyo.

utkh dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
frankello dedi ki...

bjj'yi cok iyi yapabiliyor olmak müthiş bi dövüşçü olunacagi anlamina gelmiyor.çenesi zayif bi korkak demek ki roger gracie.

Can Evrenol dedi ki...

@Choke sıradan zenci dediğin adamı küçümseme abi, King Mo bence Strikeforce'un en ciddi adamı elindeki

COrmier konusunda da haklısın valla hiç ciddiye almamıştım Jeff Monson maçında. Ama Bigfoot acaba bu maçı çok mu hafife aldı, yoksa Cormier yeni bir oldskool göbekli canavar olarak zirveye doğru tırmanışa geçecek mi.. yakında görücez

Choke dedi ki...

frankello kardeşim yumruk kulağının arkasına geldi çenesine değil. Bide niye korkak onu anlamadım nakavt olduğu içinmi?

frankello dedi ki...

bu cardda adını görünce 2 macını izledim nette sürekli kontakdan kacmasi,isteksiz surat ifadesi sanki dövüş olayına başkasının istegi,zorlamasıyla cikmiş gibi duruyor.ayrıca bence müthiş güclüde bi yumruk degildi bence

frankello dedi ki...

abi ayrica barnett ufc ye gitsin ya daha çok dövüşsün dana ile aralarını yapsın biri artık.

Mustafa S dedi ki...

Aslinda Mike Kyle'in yapamadigini Cormier yapti. Mike'da o macta saglam yere indirmisti Silva'yi fakat daha fazla toparlanmasina izin verince kotu yenildi. Cormier'in eli kirildi bu arada, 6-8 hafta surer genelde iyilesmesi ,finale yetisir. zaten ordan da yenilgisiz cikarsa Ufc'ye yelken acar.

frankello dedi ki...

mma sporun da aslında bu tarz dövüşler fikir vermek için iyi maçlar degildir.cormier'i küçümsedigimi düşünmesin kimse.beni fedor fanboyu sananlar ise fedoru yenmiş silva ya bahane buldugumu düşünmesin.2 dövüşcüde kariyer olarak birbirlerinden öle müthiş farklari yok.silvanın brz daha tecrübesi ve fedor galibiyeti var.cormier süper bi performans göstererek aldı maci ama bu onun (tüm mma aleminde) bu kadar abartilmasini ve cok iyi oldugunu göstermez.silvanin acikca sölemiş öle bi yumruk beklemiyordum o yumrugu yedigim andan itibaren hiç bişi göremedim sadece gölgeler gördüm yenilcegimi anladim demiş.bende beklemyiordum acikcasi.shogun'ın ezilmiş olmnasına ragmen shogun'a round basinda cenesine yedigi dirsek gibi he bu da tabi dövüşcünün kalitesini gösterir.shogun jones macı buna tam örnek degil ama.o yumruk isabet etmeseydi yada silva brz kendine gelseydi herşey olabilrdi orda.barnett'e karşı favori gösterenler fln var ynai bu galibiyetten sora aman diyim yapmayin.ayip.yenemez mi herşey olabilr ama favori falan degil.

frankello dedi ki...

shogun'ın yedigi dirsek degil bu arada diz yanliş yazmişim.

Mustafa S dedi ki...

aslinda cormier'in kazanmasina normalden fazla tepki gostermesi fedor'dan bosalan yere mma severlerin bir baska adam koyma egilimi bence vardi. ama egri oturup dogru konusalim hangimiz cormier yener diyorduk ki silva bizim super kahramanimiz fedor'u rezalet bir sekilde doverek yendi. bence dedigin gibi cormier yenilgisi jones'un shogun galibiyetine benzetiyorum. ama o baslikta da yazdim yorumlarda, o mac yere inmezse cormier'in eli duzelirse alacagini dusunuyorum. hatta cok yonden cormier'in yumruk teknigini fedor'a benzetiyorum, ikisi de cok yumruk sallamaz ama sallarsa da inanilmaz dogrulup payiyla hedefe vuruyorlar. alistair gitmeseydi boyle olmayacakti ama gene de ise renk katti, silva mma'de kazansa bile cok oyle bir fan klup etkisi yaratacak biri degil, cormier tam zamaninda yerinde bir zafer kazandi. zaten strikeforce'un gunleri sayili, su event icin bir allahin kulu reklam yapmadi, eskiden strikeforce cok daha eventlerinin reklamini yapardi, ama biliyoruz ufc istemiyor bunu, zaten bu turnuva bitsin tezgahtan iyi domatesleri secen adam gibi istediklerini ufc ye alacak. alistair'e yaptiklari gibi. bakin bugun franco(yenildi cumartesiki organizasyonda) bugun haberi geldi ufc'ye alinmis.herneyse kolay gelsin.

Yorum Gönder