Pazartesi, Ekim 24, 2011

Shane Carwin'den yaza doğru dönüş sinyalleri

(Kansporu için yazan: Cem Karasu)

Eski UFC interim ağırsiklet şampiyonu Shane Carwin, bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle MMA kariyerine ara vereceğini duyurmuştu. Geçen sene 2 Kasım tarihinde boynundan ameliyat olan Carwin, bu sene de 15 Kasım'da sırt bölgesindeki disklerin sinirlere baskı uygulaması nedeniyle tekrar bıçak altına yatacak, ve ameliyattan yaklaşık 8-9 ay sonra, ilkbahar/yaz gibi UFC ağırsikletine geri dönebilecek.

Carwin, "Hala kendimi kanıtlayacağım bazı şeyler var. İçimde bu gücü hissediyorum. Ortada bitmemiş bir iş var ve kendimle ilgili bütün şüpheleri ortadan kaldırmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

36 yaşındaki dövüşçü son maçını Haziran ayında Junior Dos Santos ile yapmış, ve jüri kararıyla kaybetmişti. Ondan önceki sene ise Brock Lesnar ile yaptığı maçta galibiyetin ucundan dönerek 2. raundda arm-triangle choke(kol destekli boğma) ile yenilmişti. Bitmemiş hesaplar derken belki de bu maçları kastetti Carwin... Şimdi Carwin'in geri dönmesi halinde umarız yaza doğru harika rövanş maçları izleyebiliriz. 

kaynak: http://lowkick.blitzcorner.com/UFC/Shane-Carwin-Looking-silence-the-doubters-when-he-returns-from-surgery-14186

1 yorum:

frankello dedi ki...

carwin hem yaşlı hemde vasat bi dövüşçü yumruklarının gücü dişinda hiç bir özelligi yok kime ne ispatlayabilecegini sanıyor bence yol yakınken bıraksın dövüşmeyi.

Yorum Gönder