Pazar, Kasım 28, 2010

Bob Sapp kepazeliğinde son perde: Sapp vs. Kruth

Bob Sapp'ın bugün geldiği nokta üzücü olmanın da ötesinde, artık sahtekarlık ve hileye giriyor. Halbuki 2002 yılında K1 sahnesine nasıl da bomba gibi düşmüştü Sapp... O zamanlar K1'in gelmiş geçmiş en büyük yıldızı kabul edilen Ernesto Hoost'u 2 kere üst üste nakavt ederek bir anda süperstar statüsüne ulaşıvermişti. PRIDE'da Big Nog ile giriştiği muhteşem savaş sayesinde MMA'cilerin de gönlünü çalmıştı.

Ama efsane kısa sürdü. Gelin görün ki malesef bugün, bir zamanların korkulan canavarı Bob Sapp, artık mümkün olduğunca çabuk nakavt olmuş numarası yapıp, ringden kaçarak para kazanıyor. Bu haftasonu İsveçli muaythaici Jorgen Kruth'un karşısına çıkıp 1 dakika dolmadan kendini yere atıp kıvranmaya başladı, ve hakem 10'a kadar sayıp maçı bitirdi.
Buyrun kendiniz izleyin rezaleti: http://www.youtube.com/watch?v=LlHJ9LdnZsU&feature=player_embedded

Aynı kepazelik 2007'de, Sapp vs. Peter Aerts maçında da olmuştu. Seyirciler Bob Sapp'a pet şişe ve başka maddeler yağdırmıştı. Bu maçtan sonra bu adamı bir daha maça çıkarmazdım zaten ben olsam. Herif resmen yalancı, sahtekar, şerefsiz. Başka birşey değil. Kendi mağlubiyeti üzerine bahis bile oynuyordur eminim.

1 yorum:

van auger dedi ki...

organizatörler de artık çıkarmasın bu adamı maçlara, eski eğlencesi kalmadı anlasınlar artık.yalnız bu adamın dövüş kariyerinin ilk dönemi baya brock lesnara benziyor.profesyonel güreş ve amerikan futbolu kariyerleri olan kas yığını iki yarma, ikisi de kariyerlerinin başlarında büyük isimlere(couture,hoost) karşı galibiyetler alıyorlar. sappin nogu yerden yere vurup armbarla kaybetmesi,lesnarın yerde mirin kafasını yumruklarıyla sektirirken kneebarla kaybetmesi... valla çok benziyor.lesnarın iyiliği için sonu benzemez inşallah diyorum.

Yorum Gönder