Salı, Kasım 16, 2010

Ertan Balaban kafese!

Amerika'da, üniversite eğitimi esnasında 5 profesyönel kafes maçına çıktıktan sonra ülkesine geri dönen Ertan Balaban, uzunca bir aradan ve yoğun bir BJJ eğitiminden sonra tekrar kafese dönüyor. Evet, Türkiye'de MMA'de öncü ismi Ertan Balaban, Aralık 19'da Slovenya'da WFC'de dövüşecek.
Ertan bugün 27 yaşında. Bir anlamda ilk dövüşüne çıkar gibi... Çünkü Ertan'ın son maçından bugüne hem yıllar geçmiş, hem de bu spor almış başını gitmiş durumda. Ancak Ertan enteresan bir adam. Allah vegisi bir güce ve yeteneğe sahip. Amerika'da çıktığı 5 maçın 5'ini de kazanmış. Salonu kickboks, jiujitsu ve çeşitli başka dallarda kupalarla dolu. UFC kasetleri, Van Damme filmleri deseniz hepsi VHS! Ama daha da önemlisi biz Türkiye'de MMA'le ilgilenenler çoğumuz daha MMA ne demek bilmezken o kafese adım atacak cesareti kendinde bulabilmiş.
Ertan Balaban, kurucusu olduğu MMA Istanbul ve Burak Değer Biçer'in BJJ takkımı BRASA TR'nin birleşerek oluşturdukları CORVOS takımının bir üyesi olarak dövüşecek. Bu, CORVOS takımının da ilk resmi MMA maçı olacak. Heycanla bekliyoruz ve şimdiden bol şans diliyoruz.
Corvos MMA facebook: http://www.facebook.com/pages/Equipe-Corvos-Istanbul/138627992847368
Corvos MMA web: http://www.mma.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder