Salı, Kasım 23, 2010

Jose Aldo: UFC'nin yeni yıldızına merhaba deyin

Onu hala tanımıyorsanız, çok yakında çok iyi tanıyacaksınız! UFC'nin WEC'i yutmasıyla birlikte artık UFC featherweight (tüysiklet) şampiyonu olan Jose Aldo'nun jenerik videosu, bugüne kadar izlediğiniz herşeyden daha etkileyici!

İzle: http://www.youtube.com/watch?v=KiqevUZvhFA


Jose Aldo, UFC'deki ilk kemer müdafaa maçına Ocak 1'de UFC 125'te çıkacaktı ama geçtiğimiz günlerde belindeki bir sakatlık yüzünden bu maçtan çekilmek zorunda kaldı.

3 yorum:

Gabe dedi ki...

Jose Aldo müthiş bir Muay Thai dövüşçüsü. aynı zamanda BJJ'de epey yetenekli ama pek gerek kalmıyor o yanını kullanmasına. çok beğenerek izliyorum maçlarını.

El Ramiro dedi ki...

Sanırım UFC'de de bir süre rakipsiz olarak kalacak.Zorlayacak iki isim Gamburyan ve Dream şampiyonu Bibiano Fernandes,kaldı ki Gamburyan'ı da nakavt etmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada WEC'in bantamweight sıkletinde bulunan dövüşçüleri Dominik Cruz,Benavidez,Bowles gibi isimler için UFC'de yeni bir maç tablosumu hazırlanacak?

van auger dedi ki...

tüy siklette omigawa ve sandroyu unutmamak lazım.iyi bir rakip olabilirler aldoya gerçi marlon 9, omigawa da 10 yaş büyük aldodan, ufc ye gelemeyecekler ama kim bilir kader belki buluşturur bu üçlüyü :)(postu niye böyle bitirdim bilmiyorum.)

Yorum Gönder