Salı, Kasım 23, 2010

Murat Kazgan İngiltere'de dövüşecek!

Murat Kazgan'ın kendi ağzından aldığım ve dün Posta gazetesinde çıkan bir haber, Türk MMA sahnesi adına oldukça sevindirici. Murat, 2011 Mart ayında, İngiltere'de Strength & Honour adlı MMA organizasyonunda dövüşecek.

Strength & Honour X adlı gecede (organizasyonun 10. event'i), Murat eğer maçı kazanırsa boşta olan lightweight (hafifsiklet) kemerinin de sahibi olacak. Murat'ın profesyönel bir dövüş rekoru olmamasına rağmen bir kemer maçına seçilmesi hakikaten büyük bir şans. Organizasyon yetkililerin Murat'a duydukları güvenin göstergesi olsa gerek. Murat da Bu şansı inşallah en iyi şekilde değerlendireceğim diyor.

İlerleyen günlerde organizasyonun sitesinde ilgli haberler çıkınca tekrar buradan bildireceğiz. Kendisine şimdiden iyi şanslar diliyoruz!

13 yorum:

El Ramiro dedi ki...

Selam,Murat Kazgan'ın maçlarını gösterir bir biyografik bilgisine rastlayamadım.Sherdog'ta arama sonucu da çıkmıyor,bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

Unknown dedi ki...

0-1 die duymuştum..Giyotinle kaybetmiş sanırım maçı..

Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen

Can Evrenol dedi ki...

Can Evrenol 23 November at 16:19
Murat bugüne kadar yaptığın maçlar hakkında çok kısa bir bilgi geçebilir misin? Bak sitede habere yorum geldi. Millet merak ediyor.

Murat Kazgan 23 November at 21:35 Report
sevgili can 1995 yılından beri hiç ara vermeden bir fiil klasik boks,thaiboks,ve güreş yapıyorum.tam yedi yıldır mma yapıyorum.mma hayatımınilk 3 yılını amatörce çalıştıgım thaiboks ve güreş gibi birkaç branşı harmanlıyarak yapıyordum.4 yıldır dünyanın büyük takımlarıyla profesyonel olarak mma antrenmanları yapıyorum.daha türkiyede kimse mma ismini bile duymamışken ben 30 kişilik bir gruba 6 yıl önce ders veriyordum..
şimdi ise yüzlerce öğrencilerim var.ve bunca yıl yaptıgım çalışmalarda tanımadıgımız insan ve sparring yapmadıgımız ünlü dövüşçü kalmadı.ve artık yeterliliğimiz türkiye standartlarına göre değil tüm avrupada kanıtlanmış durumda.
merak eden insanlar için herşey kendi sitemde biografimde yazıyor.

görüşürüz..

peace

Yalnız adam dedi ki...

19 yaşında 6 yıl önce 30 kişiye ders veriyosan helal olsun böyle bir adam değil türkiye dünyada bile az bulunur :P 1 tane yaptıgın mma maçının videosunu merakla bekliyo herkes yayınlarsan seviniriz bizi bu üstün mma yeteneğinden mahrum bırakmamış olursun.

El Ramiro dedi ki...

Sevgili Murat Kazgan'a açıklamaları için teşekkür ederiz.Öğrenmek istediğim sadece yapmış olduğu profesyonel maçların sonuçlarını ve istatistiki bilgilerini gösteren bir çok dövüşçünün internet sitesinde "fightography" olarak adlandırdıkları türde kısa bir bilgiydi.Nasıl Fatih Kocamış,Kamil Uygun,Sami Berik,Metin Yakut gibi türk dövüşçülerin daha önce yapmış oldukları maçların sonuçlarına çeşitli internet sitelerinden ulaşabiliyorsam Murat Kazgan'ın maçlarının sonuçlarını da merak etmiştim. Kendi sitesinde böyle bir bilgi yer almadığı için buradan sorumun cevabına ulaşabileceğimi düşünüyordum:)

Can Evrenol dedi ki...

Selam El Ramiro,
Metin "Pislik" Yakut ve Kamil Uygun hakkında daha fazla bilgin varsa paylaşır mısın bizimle? Maçlarını izledin mi? Nerden tanıyosun fln
Merak ettim bu adamları ama sherdog kayıtlarından başka bilgiye ulaşamıyorum. Teşekkürler

El Ramiro dedi ki...

Selam Can,
Metin "Pislik" Yakut, kickboxtaki en iyi isimlerimizden Şahin "Kaas" Yakut'un abisi, Hollanda'da Gym Alkmaar'da çalışıyor,genelde It's Showtime,Beast of the East gibi K-1 ağırlıklı turnuvalarda mma süper fight maçlarına çıkıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=_Dew5htQKe0 (Joachim Hansen'le yaptığı bir shooto mücadelesi)

Kamil "The Scorpion" Uygun ise bir dönem Golden Glory'de çalıştı diye hatırlıyorum,maçlarına Hollanda ve Almanya'da çıkıyor,son iki yıldır genelde M-1 organizasyonlarında dövüşüyor. Son olarak UFC'den bildiğimiz Lucio Linhares'e yenildi.

http://mmavideolinks.to/fighter-videos/300-lucio-linhares-/4339-lucio-linhares-vs-kamil-uygun.html (Linhares maçı)

http://www.youtube.com/watch?v=jZayiMdA8ug (Metin Yakut-Kamil Uygun maçı)

El Ramiro dedi ki...

http://www.blingcheese.com/video-123/kamila.htm

Deep'te dövüşen Japon Pankreasçı Yuji Sakuragi ile yaptığı maçı da buldum:)

van auger dedi ki...

bir şey soracam şu mma organizasyonlarında amatör-profesyonel ayrımı nasıl yapılıyor?

Adsız dedi ki...

murat kazgan sherdog daki profili
http://www.sherdog.com/fighter/Murzat-Kazgan-47933
tek maçı var onuda kaybetmiş
www.ufcturk.net

Can Evrenol dedi ki...

vay! Joinova farkı...
Ben de Murat'ın sherdog'da olduğunu bilmiyordum. Umarız bu ikinci maçını kazanır.

Şimdi Aralık'ta esas Ertan Balaban napacak bakalım ilk etapta o heycan var! Canavar bir maç bekliyoruz orda

Can Evrenol dedi ki...

Murat'ın İngiltere'deki ilk maçının anlatımı:
http://www.cagewarriors.com/article.286.htm

cenk dedi ki...

Giyotinle kaybetti...

Yorum Gönder