Pazartesi, Aralık 20, 2010

Dynamite!! vakti yine yaklaştı...

Yine bir yılbaşı ve yine Japonya'da bir MMA festivali... Ve yine son dakikaya kadar süren belirsizlikler. Evet, Dynamite!! 2010'a 8 gün kaldı ve Alistair Overeem'in rakibi hala belli değil.
Dynamite!! ile ilgili Kansporu anketimizden çıkan en popüler iki sonuç "Eski tadı yok ama yine de izleyeceğim tabi" ve "Daha önce izlemedim ama bu sene izleyeceğim" oldu.

Artık iyice şova yönelik bir geceye kaçmış Dynamite!!.. yaşı geçmiş süperstarlarla dolu bir gece... Jerome LeBanner, MMA kurallarıyla Satoshi Ishii'nin karşısına çıkıyor. Kharitanov vs. Mizuno maçı enteresan olabilir. Daha doğrusu bütün maçlar 'enteresan' da, bu maç iyi olabilir manasında... Bob Sapp soytarısı yine dövüşüyor. IGF special rules diyorlar.. yani MMA mi K1 mi nedir anlamadım. Bibiano Fernandes vs. Hiroyuki Takaya gecenin en kaliteli maçı. Zaromskis vs. Sakuraba maçını duyduğumda kulaklarıma inanamdım. Sakuraba ringde ölmeye oynuyor anladığım. Shinya Aoki ve K1'ci Nagashima arasındaki maçın ilk raundu K1, ikinci raundu MMA kurallarıyla yapılacakmış. Aoki bile bu maçtan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi. Gegard Mousasi'yi bu sefer bir K1 maçında izleyeceğiz. Eskilerden Kawajiri, Minowa ve Hayato Sakurai'nin maçlarını izlemek keyifli olacaktır. Andy Ologun şaklabanı da var...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder