Pazar, Aralık 05, 2010

Strikeforce: St. Lois'den 3 bomba gibi nakavt

Evet zayıf bir MMA haftasonu kapıda dedik ama Strikeforce: St. Lois'deki nakavtlar MMA dünyasını şu önümüzdeki birkaç gün heycanlı tutacak gibi...

Dan Henderson vs. Babalu Sobral, Paul Daley vs. Scott Smith, ve Robie Lawler vs. Matt Lindland maçlarındaki nakavtları, ve Antonio Big Foot Silva'nın canavar yumruklarını ufcturk.net sitesinden izleyebilirsiniz.

Evet, tahmin ettiğim gibi gecenin en bomba nakavtı Daley vs. Smith maçından geldi. Bu Daley'nin nakavtları müthiş gerçekten. Koscheck'in 10 maçını Daley'nin bir maçına değişmem.

Peki Dan Henderson'u çok sevmiyor muyuz gerçekten! Ben çok seviyorum açıkçası. Ağırbaşlı tavırları olsun, gülümsemesi olsun, biraz yavaş konuşması olsun... Ve muhteşem maçlarıyla efsane bir adam ya Dan Henderson! Atom bombasını oturttu yine...

3 yorum:

van auger dedi ki...

bloodstain lane ve birçok team takeover üyesinin bir görüşü var; dan henderson, ufc nin randy couture'a atfettiği değerlerin(captain america vb)
gerçek sahibidir diye.ki gerçekten doğru bir söz tüm american dövüşçüleri içinde bu adam kadar başarılı ve güçlü bir adam yok.kendisinden bir yaş büyük chuck liddell önüne gelene nakavt olurken; kendisi gibi zamanında prideda fırtınalar estiren birçok efsane dövüşçü gittikçe gerilerken; bu adam kırk yaşında hala güçlü hala nakavtçı, eskisi kadar olmasa da hala iddialı.

Can Evrenol dedi ki...

süper bir tesbit auger! çok doğru!

NigelfuckinBenn dedi ki...

Gerçek anlamda hayranı olduğum 2 ABD'liden birisi Hendo. Diğeri de Rampage ( Özellikle Lyoto galibiyetinden sonra Pride'da onur ve saygınlık için dövüşürken burada para için dövüşüyorum demesi işi bitirmiştir :D )

Yorum Gönder