Pazar, Aralık 12, 2010

UFC 124: Allah belanı versin Koscheck, allah belanı versin GSP...

Madem maçın sonunda o kadar birbirinizden özür dileyip yalakalık yapacaktıysanız, aylardır neydi o sahte pozlar numaralar? Yazasım kalmadı ya... İnternette kimsenin bu olaya bi tepki göstermemesine de ayrı bozuldum. Millet, yok GSP şöyle komple bir MMA'ci, yok GSP böyle gelişti, şöyle büyüdü, böyle yenilmiyor... Ulan, rakibinin gözünü kapatmışsın, direncini kırmışsın. Bitirsene. Tam baskı kursana. Rakibe doğru 2 adım fazla atsana! Ceylan gibi kaçacağına... Kalitesine, tekniğine, sporculuğuna bi lafım yok GSP'nin ama ben Wanderlei gibi, Sakuraba gibi, Gracie, Shogun, Sonnen, Guida, hatta Lesnar gibi savaçı ruhlu adamları izlemek istiyorum... Versinler bu GSP'ye bi ömür boyu şampiyon madalyası, defolsun gitsin nereye gidecekse...

Ayrıca Koscheck zaten daha Joe Fitch'le falan dövüşmeden hangi akla hizmet GSP'nin karşısına ikinci defa rakip diye çıkartılıyor, anlamak mümkün değil.. Bi de şimdi Dana White, GSP'nin bir sonraki rakibi olarak Jake Shields'i açıkladı. Of offf... uyuya kalmadan izleyebilene helal olsun... 30 Nisan'daymış...

Aslında bu son maç olmasa fena bir event değildi. Son maç hariç, kesinlikle beklediğimden iyi çıktı. Etkileyici performanslarla Stefan Struve, Jim Miller, Thiago Alves ve Mac Danzig'in galip olduğu gecede, Matt Ridle'ın Sean Pierson'a yenilirken aynı anda hem alkışlanası hem de alay edilesi performansı görülmeye değerdi.

3 yorum:

Mete dedi ki...

Ya Koscheck zaten bitik bi karakter, yorum yapmaya deymez... Ama GSP icin dediklerine cok katilmiyorum. Matt Sera macindan biliyoruz ki GSP'nin saglam bir cenesi yok. Orta karar bi yumrukla KO olmasi cok olasi ve bilindigi gibi sporcularin bu konu uzerinde yapabilcekleri fazla bir sey yok. Yani GSP gidip cenesini saglamlastirmaya fln calismasi gibi bisi soz konusu degil. Hal boyleyken, GSP'nin Wanderlei gibi saldirmamasi bence dogru strateji.
Ben de GSP izlemekten hic keyif almiyorum ama bu sporun dogasi belli, kurallari belli, GSP'nin artilari ve eksileri belli.
Sansiz bi yumruk yigerek sampiyonlugu Koscheck'e kaptircagina "guvenli" dovusmesi daha mantikli.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

kardeşim başlık evente öyle bi uymuşki..yazmadan edemedim :)

van auger dedi ki...

GSP ile shields maç yaparsa ortaya ilk önce octagon büyüklüğünde bir karadelik çıkar ve ilk önce amerikayı, sonra bütün dünyayı yutar.

Yorum Gönder