Pazartesi, Aralık 06, 2010

UFC 124 heycanım yok

UFC 124: GSP vs Koscheck'i heycanla bekleyenlerden biri değilim. İki güreşçinin mücadelesinde kazanın GSP olacağı konusunda şüphem yok. Ayrıca olası bir sürprizde Koscheck'in galibiyetine de sevinmeyeceğim. Adam çok antipatik çünkü. Ayrıca zaten UFC 74'de GSP'nin, Koscheck'i 3 raund sonunda jüri kararıyla yendiğini izlemedik mi? Bi rövanş gerektiren maç falan da yoktu ortada. Bu sefer de yine aynı şekilde bir 3 raund izleriz bence... Ama aradan 3 yıl geçti diyebilirsiniz ama Koscheck'in Paul Daley maçını da gördük, değişen bişey yok. Keza, gecenin diğer maçlarında da çok aman aman bir olay yok. McCorkle vs. Struve maçı Japon MMA'i tadında keyifli bir maç olabilir belki. Pek bir kalite beklemeyin ama. Thiago Alves'in, adını ilk defa duyduğum rakibini kolay geçeceğini sanıyorum. Stevenson vs. Danzig de izlenir tabi ama çok ahım şahım bişey yok...
Ben o gece K1 World GP Final 2010'u bekliyor olacağım.

3 yorum:

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

sonuna kadar katılıyorum ... çok zevksiz bi karşılaşma olcak 5 rd sonunda gsp yine kazanacak..ortada nakavt olmucak sub olmıcak..ve diğer maçlar insanı heyecanlandıran bi maç yok..

k-1 i iple çekiyorum ben de ama badr hari bonjasky de olsaydı keşke..eski finallerin tadı yok yeniler de..tek güzel tarafı gökhan saki nin olması

NigelfuckinBenn dedi ki...

Herkes Ghita'yı favori gösteriyor ama Saki ondan çok daha tecrübeli ve hızlı. Önce Ghita sonra Reem en sonda Shilt! Neden olmasın :)

El Ramiro dedi ki...

Saki ve Ghita'da löwkick canavarı,ama Gökhan'ın müthiş sol direkleri adamımızı daha ön plana çıkarıyor,bence de Gökhan kazanacaktır. Yarı finalde ayıcıkla yapacağı maçta da umarım beklediğimiz süprizi gerçekleştirir.

Yorum Gönder