Çarşamba, Aralık 08, 2010

Saki mi, Ghita mı, Overeem mi, yoksa yine dev şampiyon Schilt mi?

Evet, artık K-1 World GP 2010 finaline 48 saat kalmışken, youtube'da şöyle bir dolaştım ve izlediğim birkaç videoyu sizlerle paylaşmak istedim. Geçen haftaki anketimizde çoğunluk bu sene Overeem'in şampiyon olacağını söylerken, en fazla oy alan ikinci Gökhan Saki, üçüncü ise Semmy Schilt oldu. Bence finali Semmy Schilt oynar. Ama karşısına Overeem mi, Saki mi, yoksa acaba Ghita mı çıkar, kestiremiyorum...

Ghita mı, Saki mi? http://www.youtube.com/watch?v=n1HfsH3MsmA&feature=player_embedded

250 kiloluk demir "şey"lerle çalışan Overeem mi? http://www.youtube.com/watch?v=QITe-8bzrH4&feature=player_embedded

yoksa son 5 yılda 4 kere şampiyon olan efsane dev Semmy Schilt mi? http://www.youtube.com/watch?v=xmdH18s2Sl4&feature=channel (2:03'te Schilt'in yeni K1 posterini ilk gördüğü an çok bomba)

1 yorum:

NigelfuckinBenn dedi ki...

Reem'in kullandığı edevatları Eurosport ta ara ara izlediğim dünyanın en güçlü adamı yarışmalarında çok kez görmüştüm. Onları geçebilir mi bilemeyeceğim ama boy ölçüşebileceği kesin :)

Reem ilk turu rahat geçecektir. Rakibi ilk turun en sağlam dövüşünün galibi olacak. Bir çok kişi Saki'nin boy dezavantajından bahsediyor. Şampiyon olması için önünde duran üç adamında ( Ghita , Reem & Shilt )dev olması onun şansızlığı. Maalesef Kickbox ta MMAin aksine kendinden 15-20 santim uzun adamları yenme olasılığın az . Yine de ben Saki den yanayım daha doğrusu yanında olmak zorundayım. Göğsümüzü gere gere bahsedebileceğimiz. Tek sporcu o şuanda.

Yorum Gönder