Pazartesi, Ocak 03, 2011

THE REEM ezip geçmeye devam ediyor!

Alistair Overeem denen varlık, karşısına çıkan insanları yoketmeye devam ediyor... Yılbaşı gecesi Dynamite!! 2010'da Overeem, rakibi Todd Duffee'yi 19 saniyede nakavt etti. Böylelikle Overeem hem K1, hem Strikeforce, hem de DREAM ağırsiklet şampiyonluk kemerlerini toplayarak inanılması güç bir başarıya imza attı!Tabi yine Overeem'in UFC'deki ağırsikletlere kıyasla ne kadar geçerli olduğu konusu yakamızı bırakmıyor. Abartılıyor mu? Yoksa UFC dışında harcanıyor mu? Rakipleri çok mu zayıf?

Şimdi Duffee'nin en üst seviye bir MMA'ci olmadığı kesin. Ama bana kalırsa, kesinlikle Bobby Lashley'den daha geçerli bir isim. Yılbaşı gecesi Alistair Overeem'e rakip olarak önce Lashley düşünülüyordu.

Mayıs ayında Seattle'da oturan kardeşim ziyarete gittiğimde, havaalanında birkaç spor dergisinin kapağında yeni yükselen yıldız olarak Todd Duffee'yi gördüğümü hatırlıyorum. Duffee, her ne kadar şanssız bir yumruğun hedefi olup son maçında nakavt olmuş, ve acayip sebeplerden dolayı UFC'den çıkarılmış olsa da Mike Russow'a yenilene kadar dikkatleri çeken ve müthiş bir çıkış içerisinde olan bir isimdi. Şimdi Overeem'in bu adamı 19 saniyede ezip geçmesinin kayda değer bir başarı olduğuna inanıyorum. Hem de K1 World GP'den 3 hafta sonra!!

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Overeem Dünyanın en iyi ağırsikleti !

Yorum Gönder