Cuma, Ekim 07, 2011

Kansporu UFC 136 banyosu

UFC 136'yı birlikte canlı izlemek için: http://www.facebook.com/event.php?eid=272630962769634

8 Ekim'de Houston, Teksas'da, Toyota Center'da düzenlenecek olan UFC 136'da hafifsiklet ve tüysiklet kemer mücadelelerini izleyeceğiz. Gecede çok bomba 3 maç var!

Frankie Edgar vs. Gray Maynard III (UFC 136) - Hafifsiklet kemer mücadelesi (66-70kg) - Edgar ve Maynard gözlerimizin önünde bir modern spor destanı yazıyorlar. UFC'nin bu en zor kabul edilen sikletinde şampiyon Edgar, 15 maçta tek yenilgisini 2008'de Maynard'a karşı almış bulunuyor. Yenilgisiz Maynard ise geçtiğimiz Ocak ayında rövanş mücadelesini kazanıp kemeri Edgar'dan almak istiyordu ki, gelmiş geçmiş en heycanlı ve inanılması güç MMA müsabakalarından birinin sonunda jüriden beraberlik kararı çıktı. Rocky filmlerini aratmayan 2. maçtan sonra bu 3. maçta sonucun ne olacağını kestirmeye imkan yok!

Jose Aldo vs. Kenny Florian (UFC 136) - Tüysiklet kemer mücadelesi (61-66kg) - Bir tarafta MMA'in en iyi bir iki isminden biri kabul edilen üstün teknik kapasiteli, acımasız thai boks makinası Jose Aldo... Diğer tarafta bu işin profesörlerinden sayılan ve bir üst sikletten bu siklete geçiş yapan Kenny Florian. Yine otoritelerin sonucunu tahmin etmekte çok zorlandığı ve Aldo'nun kazanırsa kendi sikletindeki tartışmasız üstünlüğünü perçinleyeceği bir maç.

Chael Sonnen vs. Brian Stann (UFC 136) - MMA'in kötü çocuklarından Chael Sonnen, geçtiğimiz sene ilk 4 raund Anderson Spider Silva'ya kariyerinin dayağını atmış, ama son raund inanılmaz bir şekilde üçgen boğmayla maçı kaybetmişti. 1 senelik bir aradan sonra kafese geri dönen Sonnen, karşısında MMA'in en iyi striker'larından (vuruşçu) birini bulacak. Eski komando Brian Stann'ın göz kamaştıran nakavtları ve önlenemez yükselişi, Sonnen'in üstün güreşi karşısında önemli bir teste tabi olacak.

Ayrıca UFC 136 dövüş kartında Anthony Pettis, Joe Luazon, Jorge Santiago, Demian Maia ve Melvin Guillard gibi büyük yıldız isimler daha var! Bu gece kaçmaz!

5 yorum:

frankello dedi ki...

abi o degilde mma fantasy olayina ne zaman giriyoruz?

Can Evrenol dedi ki...

girelim dimi...
insanlardan pek bi sinerji alamayınca ben de erteliyodum kafamda

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

umarım heyecanla beklediğimize değer..
Aldo ve Florian ın octogan da top sektirmesi ilginç..

http://www.youtube.com/watch?v=l9TLDUwIXG8&feature=player_embedded

Fyodor dedi ki...

mma fantasy olayı nedir

frankello dedi ki...

fantasy futbol gibi işte abi.lig kuruyoruz kendi aramizda herkes dövüscü seciyor kendisine göre bir takim olusturuyor.gerçekteki dövüslerin sonuclarina,dövüscülerin performanslarina göre puan kazanip ligde puan durumu olusuyor.ona göre bi kazananimiz oluyor. tabi bazı kriterler,kurallar vs var.burda can daha detayli bahseder heralde.

Yorum Gönder