Çarşamba, Aralık 07, 2011

Ertan Balaban'dan buraya kadar

(Kansporu için yazan Gökhan1985)

Türkiye’de MMA’in öncü isimlerinden olan Ertan Balaban, aktif dövüş hayatını bırakıp antrenörlük üzerine yoğunlaşma kararı aldı.

Ertan geçtiğimiz aylarda önce BJJ hocası Burak Değer Biçer ile ortak olduğu CORVOS takımdan ayrıldı. Sonrasında hala WFC (World Freefight Challenge) için üçüncü maçına hazırlanırken, şimdi de aniden böyle bir karar aldı. Artık bundan sonra Ertan tecrübelerini takımında olan arkadaşları ile paylaşmaya karar vermiş. Bir diğer etkenin de yaşının otuza gelmesi olarak gösteren yetenekli MMA’ci, şimdi BJJ turnuvalarına ve kickboks muay-thai turnuvalarına müsabık yetiştirmek üzerine yoğunlaşacakmış.

Sadece bir takım değil bir aile oluşturduklarının altını çizen Ertan Balaban, kendileri için 2012 senesinin farklı olacağını bildirdi.

Ne diyelim, üzüldük ama hayırlısı olsun tabi...

Bu arada WFC, Aralık ayındaki dövüş kartında Ertan’ın yerine yeni bir isim bulmuş bile.

Kaynak: http://ertanbalaban.blogspot.com/2011/12/takm.html?spref=fb

2 yorum:

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Şu adamın Murat Kazgan ile dövüşünü bir seyredemedik gitti arkadaş ya ...

Steppe dedi ki...

valla şoktayım şuan, ertan hoca bu kararı alması iyimi kötümü oldu bilmiyorum ama umarım kendisi ve öğrencileri için iyi olmuştur , bana mma yi sevdiren adam, çok iyi bir hoca ve dövüşcü , tekrar yanında olmayı çok istiyorum şahsen, TR eğitim alınıcak en iyi eğitmen bence

Yorum Gönder