Salı, Aralık 13, 2011

TUF Brazil koçları: Wanderlei Silva ve Vitor Belfort!

UFC'nin diğer ülkelere de TUF (The Ultimate Fighter) formatını taşıyacağını, ve bir TUF dünya turnuvası düzenlemek istedikleri daha önce yazmıştık.

UFC, 2012'in ilk yarısında TUF'ın 15. sezonunu Brezilya'ya taşıyor! Koçlar: Wanderlei ve Vitor! Sezon Portekizce olacak ve Amerika'da İngilizce altyazı ile yayınlanacak.

Bu haber uzun süredir beni en heycanlandıran haber oldu. Bu iş için Wanderlei Silva ve Vitor Belfort'dan daha iyi iki isim olamazdı! Ayrıca Wanderlei ve Vitor'un şu anda kariyerlerindeki pozisyonlarına bakarsak, bu işin ikisi için de muhteşem bir hareket olacağını görüyoruz. Sezon sonunda karşı karşıya gelecek olan 2 efsane isimden Vitor Belfort hem yaşı hem de tarzı itibariyle galibiyete daha yakın taraf olarak görülüyor.

İki veterandövüşçü, daha önce 1998 senesinde UFC Brazil adlı etkinlikte karşı karşıya gelmişler, ve Vitor Belfort 44 saniye içinde MMA tarihinin en ünlü nakavt galibiyetlerinden birini almıştı. Ancak bu maçtan sonra Japonya'ya giden Wanderlei, PRIDE'da 22 maçlık efsane bir yenilmezlik rekoruna imza atarak 2000'lerde MMA'in sembol ismi haline gelmişti...

5 yorum:

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Wanderlei Silva'nın Vitor Belfort karşısında 3-4 dakika zor dayanacağına inanıyorum ve sonucu önceden belli TUF-lardan da nefret ediyorum...

frankello dedi ki...

ya vitor domaltır su durumdaki wanderlei ulan okaminin karşısına falan cıkarsalardı japonyada adam gibi wanderlei

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Abi bence Vitor şu an 3.sırada MW -de ve kalan herkesi rahatlıkla KO eder gibime geliyor. Akiyama'ya attığı yumruk resmen sıyırıp geçmişti o bile indirdi herifi aşağıya... Ben içinde Chael Sonnen barındıran bir TUF istiyorum açıkcası :)

Zeybek dedi ki...

Sizlere bir noktada katılıyorum arkadaşlar ama ben yine de wanderlei silva cung le maçında olduğu gibi serin kanlı bi şekilde maçı akıllıca götürürse maçı alabileceği görüşündeyim ama vitorun da o şimşek gibi yumrukları wanderlei için büyük tehlike olacaktır ama wanda çok büyük maçlar atlatmış bi sporcu o yüzden benim favorim herşeye rağmen wanderlei

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Ben açıkcası kim kazanırsa kazansın üzülmem zira iki sporcuyu da severek izliyorum. Wanderlei'in serin kanlı değil baya serin kanlı olması lazım zira karşısında ki adam Cung Le değil ve tek bir yumruğu maçı bitirir. Ki daha önce de Vitor hakkından gelmişti Wanderlei'in bu yüzden Vitor kazanır diyorum ancak Wanderlei kazansa da üzülmem dediğim gibi.

Yorum Gönder