Cuma, Aralık 09, 2011

UFC 140 bu gece! Acaba Machida, Jones karşısında imkansızı başarabilecek mi?

Kansporu UFC 140 banyosu: http://www.facebook.com/events/262118207174700

Acaba Jon Jones bir sene içinde 3 eski UFC şampiyonunu birden devirip bir rekora daha imza atabilecek mi?.. Efsanevi bir yıl geçiren Dan Henderson'ı gölgede bırakabilecek mi?

Yoksa Machida herkesin imkansız dediğini yapıp kemeri tekrar beline mi geçirecek?...

Ayrıca gecede efsanevi Nogueira kardeşlerin Frank Mir ve Tito Ortiz'e karşı savaşlarını izleyeceğiz. Mark Hominick vs. Korean Zombie Jung da cabası... Yine müthiş bir kart!

Beijing'de bulunduğum için bu sefer ilk defa bir UFC eventini Pazar sabahı canlı izleyeceğim. Ayrıca bu ilk defa para verip UFC'nin sitesinden bir eventi satın alışım olacak. Umarım hastanenin internetiyle sorun yaşamam.

İlgili haberler:
http://kansporu.blogspot.com/2011/10/ufc-140-10-aralkta-da-bomba-gibi-kemer.html

26 yorum:

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

bence imkansızı başarabilmesi imkansız gibi bişey..shogun machida yı nakavt ettiğinde nasıl havaya uçtuğumu hatırlıyorum..sevemedim şu machida yı o yüzden jones in almasını istiyorum..zaten alacak ta..

NigelfuckinBenn dedi ki...

Amir Khan vs Lamont Peterson > ufc 140

Cem "UFC" KARASU dedi ki...

asıl ben bu maçtan sonra jones vs hendo maçını bekliyorum o hendo denen adamın ezilmesini görmek için

Choke dedi ki...

Machida Allah yardımcın olsun..

Ottoman Fighter dedi ki...

Amin

KotRot dedi ki...

ne yazık ki Jon Jones maçı guillotine choke la aldı

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

lütfen maçın sonucunu yazmayın..izlemeyenler için sürpriz ortadan kalkıyo..maçı izlemeden kimin yendiğini kim bilmek isterki..

Choke dedi ki...

Ya sikerim mma ini izlemiyorum lan artık. Kim yenicek bunu ozaman?

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Bu herifi kim nasıl indirecek bende merak ediyorum , Dan Henderson şanslı bir yumruk indirirse eğer belki o alabilir gibime geliyor ancak onu da yenerse, light heavy weight de bu herifin yenileceğini düşünmüyorum. Bence 2013 gibi bu adam light heavy weight i bitirip heavyweight olacak.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

CHOKe bu küfür niye ? istemediğin dövüşçü kazandı diye istediğin kadar küfür et ama bu artamda niye küfür ediyosun..insanlar bu siteye mma hakkında bilgi almak,sonuçları öğrenmek, bişeyleri paylaşmak ve tartışmak için giriyorlar..lütfen küfür olmasın lütfen...

Choke dedi ki...

Bir anlık bi tepkiydi aslan maç bittiği gibi yazdım rahatsız ettiysem kusuruma bakma.

NigelfuckinBenn dedi ki...

Jones Machida yı öldürdü! omaygad!!

frankello dedi ki...

jones'dan daha fazla tiksinmeye basladim su eventten sonra.

darkko dedi ki...

sonu kötü biten maçlar damga vurdu malesef..

anomi dedi ki...

o değilde machida yaptığı kontrada jones un tam çeneye oturttu nasıl yıkılmadı jones anlamadım sağlam bünye var adamda

Choke dedi ki...

O değilde Jon Jones un antrenörü olucak yavşak maç sonunda 'Jon git lyoto ya bak, biraz hayran kazan' dedi. İşiniz gücünüz kolpalık lan.

Link: http://bit.ly/uedp0B

frankello dedi ki...

asıl adamın karakterini ortaya koyan olay joe rogan'ın hakem macı durdurmadan önce lyoto'nun uykuya daldıgını farkettin mi cevabina evet bayıldıgını biliyordum demesi.böle karaktersiz,yapmacık,yalancı,her hareketi tribüne olan bir adam daha görmedim.ulan dövüş sporu bu ama karşindakini öldürmeye degil pes ettirmeye calişiyorsun.bayıldıgının farkindaysan daha adamin bogazını neden sıkmaya devam ediyorsun.şerefsiz!.machida'yi da hiç sevmem ama şu jones tam nefretlik bi herif.

Ottoman Fighter dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ottoman Fighter dedi ki...

Her şey bir tarafa bu maçta anladık ki Jones dokunulmaz değil. Mesafeyi iyi koruyan biri ki Machida 1.roundda bunu çok iyi yaptı. Şimdi bu lavuk Hendo ile karşılaşsa Machida'nın yumruğunun yerine Hendo'nun kini yese :) Fukara sümüğü gibi yere yapışırdı. Bu UFC'nin politikası mıdır nedir? Kemer sahipleri zamanla nefret edilecek hale geliyor. Sonra yenilsin diye dua etmeye başlıyorsun. Zamanla farkında olmadan bakmışsın adamın her şeyini takip eden manyak biri olmuşsun. Sigara gibi hem nefret ediyorsun hem bırakamıyorsun.

NigelfuckinBenn dedi ki...

@ottoman fighter

frankie edgar ın aynı durumda oldugunu düşünmüyorum. o dediğin daha çok karakter ve başarıya ulaştıgı yolla alakalı.Jones daha toyken efsaneleri domine edince hazmetmesi zor oldu tabi.Fakat Edgar önce Penn sonra maynard zor yollardan savaşarak bulundugu konuma geldi. Bu durum bokstada var Floyd Mayweather en çok ppv satan adam ama yüzde 80 herkes kaybetmesini izlemek için satın alıyor maçlarını. tıpkı gsp gibi, jones gibi vs.

haa jones un hayrana ihtiyacı varmı greg jackson ın dediğinden düşünürsek yok. önüne çıkan herkesi böyle yokettiği sürece ister seve seve ister başka şekilde ppv leri sattıracak.

ama çözüm var : H-BOMB.

Choke dedi ki...

Ya bide 1.round ı 3 hakemden ikisi jon jones a vermiş. Smackdown dan farkı kalmadı yemin ediyorum.

Ottoman Fighter dedi ki...

HxS

Zaten tüm kemer sahiplerini kastetmedim. Genel konuştum. Edgar'ı severim. Saygı duyduğum adamlardandır. Çözümüne katılıyorum. H-BOMB

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Dan Henderson'ı Jake Shields yere alıp üstüne yattı , Jon Jones altına alır gerdek gecesi gelini gibi kanırtır Dan Henderson'ı. Bu sırada Dan Henderson hayranıyım Pride FC 'den beri ancak durum yüksek ihtimal böyle olur. İyi senaryo ise Dan Henderson şanslı bir yumruk ile ki bu yumruk muhtemelen overhand right olur , indirir jones'u. Açıkcası ben bu adamı indirebilecek kimseyi göremiyorum şu an LHW-de. Ve dediğim gibi 2013 gibi kendisini ağırsiklet de görürüz. Herif 1 senede Shogun - Rampage - Machida - Bader gibi adamları indirdi ve bu adamların ötesi yok beyler kısaca ya Anderson Silva LHW olursa bir ümit beslerim yada dediğim gibi adam siler süpürür HW-ye çıkar.

frankello dedi ki...

charlotte sana katiliyorum ama hiç sevmesemde jones anderson silvayı fena yapar bence.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Açıkcası bende Anderson Silva taşak geçer diyeceğim sanırım yada yıllarca seyrettikten sonra herifi sürekli böyle bir izlenim kaldı bende :) Ayakta alamaz Anderson Silva'yı ondan eminim ancak yere alabilir mi bunu bilmiyorum zira yere de alamaz gibime geliyor...

darkko dedi ki...

silva vs jones maçı dana white'ın da rüyalarını süslüyordur heralde.

Yorum Gönder