Çarşamba, Ocak 25, 2012

En bomba ilk 5 tartılma kostümü!

Maçtan önce tartıya çıkılan o an (weigh-in'ler), bir çok dövüşçü için rakiplerine gözdağı verecekleri çok önemli bir andır. Ancak bazı dövüşçüler var ki bu hissiyatın çok ötesine geçip bu anı bir şova dönüştürmeyi çok iyi başarıyorlar. Cagepotato.com'da bulduğum fotoğraflardan ben de kendi en bomba ilk 5 tartılma kostümü listemi yaptım:

5) Anderson Silva ve UFC 126'da Vitor Belfort'un karşısına çıkarken giydiği ürkütücü beyaz maske 


4) Leonardo Garcia ve UFC Fight Night 24'da Korean Zombie Chang Sung Jung'un karşısına çıkarken giydiği zombi kostümü! (sanırım Plants vs Zombies oyunundan bu maske)


3) Roy Nelson'un UFC 137'de Cro Cop'u emekliliğe göndermeden önce kendi vücut tarzına olan aşkını simgeleyen ve aynı zamanda verdiği kiloları saklamakta da çok başarılı olan 'şişman Nelson' kostümü


2) Kazushi Sakuraba ve PRIDE Criticial Countdown 2005'te Arona maçı öncesine vücuduna çizdiği 'Arona kasları'! (Eğer bu listenin başlığı dövüşmeye çıkarkenki kostümler olsaydı Sakuraba birinciliği kimseye kaptırmazdı, ama eskiden weigh-in'ler şimdi ki kadar rağbet görümüyordu tabi)


1) Tom Lawlor ve UFC'nin öncü dövüşçüleri kılıkları
(soldan sağa: Dan Severn, Art Jimmerson ve Harold Howard kostümleri)


2 yorum:

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Bu Art Jimmerson kadar mal bir adam daha var mıdır acaba ? Royce Gracie ile maçında herif bunu yere alıyor adam korkudan Tap yapıyor durup dururken. Royce Gracie bile sapıttım demişti bir röportajında :)

Tornado dedi ki...

=D Sakuraba #1

Yorum Gönder