Pazar, Ocak 08, 2012

Strikeforce Lukehold vs. Jardine video özeti



Lukehold tamam iyi falan ama aklımda kalmıyor adam bir şekilde. İzlemeye devam edicez. Tyron Woodley de yeni en sıkıcı MMA'ci herhalde...

4 yorum:

frankello dedi ki...

ya bu herb dean nedir arkadas.ya erken durduruyo yada cok geç, kaç tane daha yüzüne yumruk yicek jardine.adam koruyamiyo işte körmüsün

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

bu Jardine de cam çene var heralde..anında grogy duruma geliyo adam...haklısın Can Woodley kaybetmiyo belki ama maçları gerçekten sıkıcı geçiyor..

LAWLER vs AMAGOV maçında amagov alabilir diyodum maçı..lawler oturur pozisyondayken amagov kafasına diziyle vurdu..hakemde tabi 1 puanını sildi ardından nolduysa sanırım havada kendisi diz darbesine maruz kaldı benim görebildiğim kadarıyla..sonra tko ile bitti..umudum çoktu aslında omagow da..

lawal bildiğiniz gibi..rakibini hiç görmemiştim daha önce..lawal daha iyileriyle mücadele etmeli..

ve bu Strikeforce organizasyonu hiç bitmemeliydi..bazen ufc den daha ilgi çekici gelirdi bana..GSP gibi adamlar yüzünden ufc sıkıcı gelmeye başlamıştı..düşünsenize evente adamın ismi veriliyo..ama gram heyecan olmuyo içimde..senin adın verilmiş evente, çok ta sevenin var karşılığını versene birazcık..Şükür ki sakatlandıda sıkıcı bi event ayı geçirmedik..

frankello dedi ki...

yalniz ben king modan nefret ederdim.battaniyenin 1e1 tanımıydı ama adam geliştiriyor kendini.rakibi overall vasat olsada standupı cok iyi bi adam.bazılar tenekeleri dövüyor diyebilir. belkide öledir ama adam dün mmade güreş nasıl kullanılır bunun tanimini yapti.bu king mo ufcye gelsin jones rashad hendo shogun hariç herkesi alır açık ve net.

Alkan Gültekin dedi ki...

Adama boşuna Keith Glass Jawdine dememişler.

Yorum Gönder