Çarşamba, Ocak 18, 2012

Kısa Kısa...

- Mark Munos sakatlandı, UFC on FOX 2 etkinliğinde onun yerinde Chael Sonnen'in yeni rakibi Michael Bisping olacak! Ağır bi ağız dalaşı bizleri bekliyor desenize...

- Strikeforce'taki en sevdiğim isimlerden King Mo'da da doping çıktı. Buna çok üzüldüm. Ama King Mo kesinlikle bunu kabul etmemiş ve hemen karara itiraz ediyormuş.

- Ronda Rousey, twitter'dan Gina Carano'ya laf atan Cris Cyborg'a çok sert çıkmış. "Senin bir s*kin var, ve Gina'ya sataştığın için ayrıca bir s*k kafalısın, sahtekar" gibi ağır bir tweet söz konusu. Çok güldüm. İyi olmuş Cyborg'a. Tweet'in orjinali: "@criscyborg you don't just have a dick, you are a dick for posting that picture of Gina, you cheater." -Ronda Rousey

- Vitor Belfort, Wanderlei'nin artık eski çenesinin olmadığını, ve aynı stratejiyle devam edecekse TUF Brazil sonunda onu kesinlikle nakavt edeceğini söylemiş. Bakalım Wandy nası sert bi cevapla gelcek buna?

12 yorum:

frankello dedi ki...

munoz'a acayip üzüldüm sonneni yenip balonunu patlatacagından adım gibi emindim.bu arada diaz vs condit fragmanı yayınlandı.ef-sa-ne!

camoka dedi ki...

Cyborg, Gina Carano'nın hangi cıbıldak fotosunu paylaşmış??? :)

frankello dedi ki...

cıbıldak degil kendisiyle yaptigi mactan soraki yüzünün fotografı.işin komigi bu fotoyu photoshoplayıp oldugundan daha çok dayak yemiş gibi göstermiş.tam bir mal!

ncanerozturk dedi ki...

frankello sonnen'in balonu mu kalmış :D adam silva'ya hayatının dayağını attı. ufc'de ki en iyi güreşçi ve harika bir gnp'er. bispingi yeneceğine de eminim ben. bakalım sonnen silva 2 ne olacak

frankello dedi ki...

yok be canercim balon dedigime bakma sen.çok konusması dolayisiyla biraz overhyped oldugunu düşünüyorum ondan öle dedim yoksa.silvaya karşi performansı saygıyı hakediyor.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Micheal Bisping'in Chael'e karşı bence hiç ama hiç şansı yok zira hayatının dayağını yiyeceğinden yüzde yüz eminim:)

Kızların atışmalarını seyretmek de zevkli oluyor ha :)

Gabe dedi ki...

ya arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum silva'ya karşı hayatının dayağını attığı maçta bu adam dopingli çıkmamış mıydı??? silva her türlü sever atar bence Sonnen'i.

frankello dedi ki...

evet dopingliydi

Zeybek dedi ki...

Bakalım King Mo nun sonucu ne olacak ve acaba sadece bu maçtamı yaptı dopingi yani yaptıysa ayrıca sonnen silvaya karşı gerçektcen iyi mücadele etmişti ama doping işini bilmiyorum yinede bispingi yenebileceğini zannediyorum bu arada

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Yahu doping öyle performans arttırıcı bir doping değildi , bu yüzden zaten cezası 12 aydan 6 aya düşürüldü. Testesteron seviyesi normal insanlardan yüksek olduğu için , bu seviyeyi düşürecek ilaçlar almış , doktorun tavsiyesi ile , ama yine de vücudunda ilaç barındırdığından nevada atlethic comission ceza verdi , başta 12 ay , açıklamadan sonra 6 ay.

Kısacası performansı etkileyen bir steroid yada doping kullanımı söz konusu değil.

Ayrıca Micheal Bisping'i de , Anderson Silva'yı da yeneceğine inanıyorum. Hatta Micheal çok konuşursa daha da sıkı dövecektir. Anderson Silva'yı yere alan Chael , Micheal Bisping'i hayli hayli yere alır , e micheal Bisping'in adam gibi BJJ tekniği de yok... Bu durumda 3 roun boyunca yerde dayak yiyecek yada uğraşmaz ilk round-da yine bir arm triangle choke görürüz...

frankello dedi ki...

o doping mevzunu ben bilmiyorum.king mo da sanırım doktor tavsiyesiyle almiş.fena dövüşçü degil sonnen daha önce de söledigim gibi tüm dünyada orta siklet birz yavan bi siklet.balon dememin sebebi birden cok fazla şişirildi bence oldugundan daha iyi saniliyor.şampiyonda olabilr belki bilemem ama munoz yener diye düşünüyorum.çok yakınlar bence munoz ile sonnen.he bu arada bispingin bence de şansı yok.

Alkan Gültekin dedi ki...

Munoz'a çok üzüldüm ben de. Son dönem iyi çıkış yakalamıştı, bayağı iyi maçlar çıkardı. Elbette sırası gelecektir.

Sonnen hayvan gibi güçlü ve olimpik seviyede çok iyi bir güreşçi, ama submission savunması acayip zayıf. Yenilgilerinin çoğunluğu da submission'dan geliyor zaten. Bu da BJJ'i dövüş sporu yerine koymayıp çalışmaktan nefret etmesinden kaynaklanıyor. Bisping'in de UFC'deki 14 maçında submission ile kazandığı maç yok. Bisping dayanıklıdır, stand-up'ı ortalamanın üzerindedir ve takedown savunması da iyidir, hafife almıyorum, ama yine de Sonnen Brian Stann maçında olduğu gibi GnP+submission'la, en kötü ihtimal decision'la kazanır bence.

Yorum Gönder