Pazar, Şubat 06, 2011

Anderson Silva'ya o tekmeyi öğreten Steven Seagal: "Bu tekniği kimse bilmez"

Anderson Silva'nın köşesinde Steven Seagal'i görmek zaten başlı başına bombastik bir olay oldu bizler için dün gece... Maçtan sonra Anderson Silva'nın o tekmeyi Seagal'den öğrendiğini söylemiş olması da Anderson Silva'nın şovmenliğinin bir parçasından başka bir şey değil diye yorumluyorum...

Ama Seagal almış gazı "Ben bu tekniği Japonya'dan aldığım eğitimden sonra değiştirerek kendim yarattım. Bu tekniği kimse bilmez. Bir tek Machida ve Silva'ya öğrettim" falan diye bir röportaj vermiş. Ulan!.. normal hepimizin bildiğimiz front kick (ön tekme) işte bu ne teknik yaratmasından bahsediyosun?... İzleyelim:


Bu arada 12. saniyede Ariel Hawani Seagal'e "thank you" dedikten bir saniye sonra, Seagal'in bir anda annesine küfür edilmiş gibi o dönüşü ne öyle : ) Kılık kıyafet şekil zaten bambaşka...

İşte o tekme:  http://www.youtube.com/watch?v=L5u10xg45lI

4 yorum:

caglar dedi ki...

weight in leri izlediniz mi?

anderson silva oyle seyler yaptı ki herkes kendisinden nefret etsin diye elinden geleni yaptı. ustelik de vitor gibi hem eski arkadası hem de bu isteki en duzgun kisilerden birine karsı.

ben bunun bir ufc taktiği oldugunu dusunuyorum nasıl lesnar "villain" rolunu oynuyordu anderson silva o kadar nakavta ragmen seyirci cekemiyordu bunun nedenini biliyoruz ufc de amerikalıysan ve konusuyorsan amerikan seyirci ilgi gosteriyor. yeni villain anderson, diğer tek secenek ruh hastası olması ki hic sanmıyorum.

bu arada iki brezilyalının main event olduug bir kart tarihin en iyi 3. satısını yaptı biletlere gore ki cok buyuk basarı. gorev basarı ile tamamlandı, herkes andersona haddini bildirecek birini bekliyor.

yine de andersonun maia rezaleti dısında izlemekten buyuk keyif duyuyorum cok ozel bir dovuscu. forrestı matrix filmine cevirmesi ingilterede dirsekle nakavtı, boyle bir tekme ile ben hic nakavt gormedim.

eğer dana white sozunden donmezse gsp macı en onemli amerikan mma olayı olacak.

KeTo dedi ki...

can bey, anderson silvanın daha chael sonnen maçına hazırlanırken bu tekmeyi steven seagal dan öğrendiği videosu var youtube da. isterseniz bir bakın (ayrıca önceki maçındada steven seagal oradaydı):

http://www.youtube.com/watch?v=FaVDFW_o1cA

Can Evrenol dedi ki...

Valla bilemiyorum ne düşünceğimi..
şimdi vidyoyu izledim... tamam ama hala bana yalan dolan geliyo steven seagal biraz.. Yani adamın kendini pazarlayışı yalan belki de o yüzden..
Bu vidyoda öğrettiklerinin de bu güne kadar hiç bi MMA maçında ciddi uygulandığını görmedim aslında

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

http://www.mmatko.com/and-it-all-began-here/

burda da gifi var

Yorum Gönder