Pazartesi, Şubat 07, 2011

MMA gündemi uçuşa geçti! Shogun vs. Jones 19 Mart'ta!

MMA'in yakaladığı ivmeye inanamak zor... Ben daha 2 sene önce bu blogu yazmaya başladığım zaman, herhalde haftada bir yazı yazarım falan diye düşünüyordum. Genelde eskilerden haberler yaparım diyordum. Ama şimdi MMA dünyasının gündemi o kadar hızlandı ve işler öyle bir hale geldi, eğer tüm heycanımı bloguma aktarabilmek istiyorsam neredeyse her gün bir yazı yazmak zorundayım gibi bir durum var!

Daha geçen hafta dinamit gibi bir Strikeforce gecesini geride bıraktıktan hemen bir hafta sonra Anderson Silva vs. Vitor Belfort gibi efsane bir maça hazırlandık. O bitti, şimdi hemen bir hafta sonra Son İmparator Fedor sahneye çıkıyor ve Strikeforce'un muhteşem turnuvası start alıyor. Artık Strikeforce heycanına tamamen odaklanalım derken bu sefer de, modern MMA döneminin kağıt üzerindeki en heycanlı maçı: Mauricio Shogun Rua vs. Jon Jones'un bir ay sonra gerçekleşeceği resmiyet kazanıyor... Evet 19 Mart'taki UFC 129'da gecenin main event'i Shogun vs. Jones! UFC 129'da izleyeceğimiz diğer süperstarlar arasında Mirko Cro Cop, Urijah Faber ve Akiyama da var!

9 yorum:

caglar dedi ki...

simdi ayıp olacak ama evans ın sakatlanması bizim icin iyi oldu. onun o kadar sure de beklemesi sacmaydı ya neyse.

23 yasındaki jon jones un bahis sirketlerinde favori olması shogun un underdog olmasına ne diyorsunuz?

van auger dedi ki...

shogun tam formundayken jones'u feci döver ama sakatlığından dolayı form düşüklüğü olursa ikinci bir forest griffin vakası yaşayabilir. ama yine de shogun'un, jones'un o ince kemiklerini kıracağını düşünüyorum.

Unknown dedi ki...

Jon Jones daha önce hiç bir maçta zorlanmadığı gibi bu maçıda rahat geçicektir eminim ve de hepinizi şaşırtacaktır !

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

jones te yumruk kombinasyonu diye bişey yok..okadar uzun kollara sahipken bi işe yaramaması kötü..kickleri çok iyi..keşke yanıltsa hepimizi

A.Özdemir dedi ki...

Shogun tam bir pride efsanesi. Çenesi çok sağlam ve yer oyununda çok etkili. Ancak ilk yıllarında olduğu gibi çok sakatlanıyor. Aslında bu seviyede olması bile onun ne kadar iyi bir profesyonel olduğunun göstergesi.

Sağlam bir Shogun bu maçı da kazanacaktır.

Can Evrenol dedi ki...

gerçekten inanılmaz bir eşleşme!
Ciddi bir martial art süper-maçı izlicez.
Shogun PRIDE Middleweight GP'yi kazandığında Jon Jones'un yaşındaydı. MMA dünyasının altın çocuğu olarak adlandırılmış ve muhteşem bir kariyere yelken açtığı yorumları yapılıyordu. Bu diz sakatlıkları olmasa kesin Shogun diyeceğim...

caglar dedi ki...

bence shogun pride doneminin en iyi dovuscusu.
ama ne yapacağı hicbir zaman belli değil. hele sakatlıklardan sonraki performansı:
forrest, 50 yasındaki colemana karsı gibi olursa
ben jon jones diyorum.

Unknown dedi ki...

vay be jds tuf'da sürünürken jones kemere çıkacak kahpe kader

frankello dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder