Salı, Şubat 15, 2011

Fedor emekli olmuyor... Yoksa Strikeforce turnuvasının çivisi çıkıyor mu?

Strikeforce'la 3 maç daha kontratı bulunan Fedor, Rusya'ya dönüşünde emeklilikten vazgeçtiğini ve belki tekrar Strikeforce HW turnuvasına dönebileceğini açıklamış.

Zaten daha Pazar günü bu ihtimal su yüzüne çıkmıştı. Strikeforce'un patronu Scott Coker, yaptığı açıklamada turnuvadaki dövüşçülerden birinin sakatlanması halinde turnuvaya kimin katılacağına turnuva komitesinin karar vereceğini açıklamıştı. Belki Fedor turnuvaya tekrar dahil olabilir demişti. Scott Coker'ın kendisinin dahil olmadığı bu komitenin kimlerden oluştuğunu ise kimse bilmiyor. Halbuki böyle bir durumda reserv maçların galipleri devam eder. Kural budur. Yoksa ne diye yaptınız o reserv maçları? Turnuvada biri sakatlanırsa yerine devam edecek adamlar belli: Del Rosario, Griggs ve Valentijn Overeem. Şimdi birisinin sakatlanması bahanesi uydurup Fedor'u tekrar bu turnuvaya dahil ederlerse hem turnuvanın bütün tadını kaçıracaklar, hem de Strikeforce'un karizmasını ayaklar altına alacaklar. Bu turnuva turnuva olmaktan çıkacak (zaten eşleşmelerin dengesizliği yüzünden turnuva olmaktan çıkmaya çok yakın!) ... Fedor bu turnuvaya tekrar dahil olursa Strikeforce ve Coker'a olan bütün saygımı kaybedicem.

15 yorum:

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

kurallardan ziyade sanki fedor düşmanlığından yazmış gibisin bu yazıyı Can ?

frankello dedi ki...

kural konusunda hakli bence.turnuvaya dönmesi hakkaten kuralları hiçe saymak olacak.o dövüscüler bosuna mi calistilar o kadar,o dövüslere ciktiler.sakatlık olursa onlarin hakkıdır birinin yerini alması.
he ama dönmesini isterim orasi ayri.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

can yeri değil belki ama sopcast problemini çözdüm..

http://hotfile.com/dl/100443539/a694a4c/HSS-1.57-install-anchorfree-244-ask4.exe.html

bu adrestin programı kurup indiriyoruz sopcastı açıyoruz ve tıkır tıkır çalışıyor..ama sopcastı açmadan bu programın açık olması gerekiyor..

caglar dedi ki...

Can sonra vazgecti o dusunceden cok populist bir dusunce olacaktı zira alternate macları yapıldı. su turnuva posterinde de yazmıstım turnuvanın tum reklamı fedor overeem uzerine yapılmıs simdi biri gitti.


scott coker ın benim bildiğim en son acıklaması werdum overeem macının maglubu fedorla karsılasma dusuncesi, zaten werdum fedor bir rovans oldugu icin iyi ilgi ceker.

http://www.mmafighting.com/2011/02/14/scott-coker-expects-to-book-fedor-vs-overeem-werdum-loser/

Fedor turnuvadan ziyade strikeforce demis olabilr mi? ayrıca komisyondan 6 ay dovuse cıkmama kararı geldi herhalde.

burada Fedor dusmanı benim Can'ın objektif oldugudunu dusunuyorum. :)

Unknown dedi ki...

Bende Fedor düşmanıyım :D
Ve de ayrıca turnuva'ya dönmesi tamamen saçmalık olur ama keşke dönse eminim tekrar kaybedicektir :)

Can Evrenol dedi ki...

Ben tabi ki Fedor düşmanı değilim Selman naptın : )

Ama Fedor'un menejeri Vadim denen herifi hiç sevmediğimi açık açık söylüyorum. Fedor'un da ona kayıtsız destek vermesine isyan ediyorum o kadar.

Caglar'ın gönderdiği link iyiymiş. Ama benim yazıda yazdıklarım da teleffuz edildi Coker ve Fedor tarafında.. bakalım nolcak. Umarım Overeem - Werdum mağlubuyla dövüşür Fedor

frankello dedi ki...

vadim denen herifi bende sevmiyorum hiç ama empati yaparsak davranışlarını haklı bulabilirz dana white a karşı.amerika dişinda dünyadaki en popüler dövüscü fedor.bilincli mma izleyicisi için de öle ve en sevilenlerden.belkide bu efsaneyi uzatabildigi kadar uzatmak istedi.satabilmek için.belkide gercekten anlasma kötüydü.dana white bizzat kendisi söyledi ufcye gelmekten korkmuyor dedi.fedorun kendisi ufc dövüscülere köle gibi davrandigindan bahsetti.ticari acidan da kendisine ve organizasyonuna en yararlı olanı yapmiştir o yüzden sevmesekte kendi acisindan mantıklı hareketlerdir bence.

van auger dedi ki...

böyle bir şey gerçekten saçma olur, yapmazlar. reserv maçları olmasaydı, silvanın yarıfinalden önce sakatlanması durumunda fedorun onun yerine geçmesi normal olurdu. bu arada ben de fedor dostuyum. evime gelip beni dövse, eline koluna sağlık abi derim.

caglar dedi ki...

fedor un koçunun son acıklamalarını gordunuz mu?

simdi de silva nın nasıl weight in den sonra 20 lbs aldıgını sorguluyorlar. yabancı dovusculerin %99 u gibi komik laflar etmis.

gunumuzde dehidrasyonla bir hafif siklet bile 13-14 lbs verebiliyor.
ben emininm rampage ya da jon jones normal hayatta fedorla asagı yukarı aynı kilodalardır.
yushin okami anderson silva 205-210 lbs civarı dolasıyor. gsp 190 lbs den dustugunu acıklamıstı.
fedor bugun spora baslasa lhw olurdu.

su weight cutting meselesini ruslarla japonlar bir turlu ogrenemedi. mesela akiyama da normalde ww olması gerekirken mw de cuce gibi kalıyor.

adamlar rusyada magarada mı yasıyor merak ediyorum. tamam dunyadan kopuksunuz da bu kadarı olmaz.
http://www.bloodyelbow.com/2011/2/15/1996406/fedors-coach-we-question-how-silva-gained-so-much-weight-in-24-hours

su final overeem ile kharitonov arası olsa da golden glory ekibi m1 cileri iyice delirtse.

van auger dedi ki...

kilo vermekten değil kilo almaktan bahsediyor.

caglar dedi ki...

ben de aynısını soyluyorum zaten o dehidrasyon kilosu alınıyor weight in den sonra. bunlarda weight cut diye birsey yok.

frankello dedi ki...

dehidrasyon olayi hiç etik bişi değil gibi duruyo burdan

Can Evrenol dedi ki...

genel olarak weightcut olayına karşıyım zaten ben

frankello dedi ki...

dünyadan kopuksunuz ne demek?koskoca rusya dünyanın en büyük 5.ekonomisine sahip.nası kopuk olabilir.her mesajında biraz daha çok sacçmalamaya basliyorsun inanamiyorum gercekten.hala doksanlardaki gibi bir ülke sanıyorsun heralde rusyayı.
dogu avrupa ülkeleri ve özellikle asya ülkeleri sporda çakallığı(tüm spor dallarında) pek sevmez bu olaydan haberleri de oyüzden olmamiştir.yada varsa bile etik olmadıgı için ilgilenmemişlerdir.

Unknown dedi ki...

http://en.wikipedia.org/wiki/Strikeforce:_Fedor_vs._Silva

1. alternatif olarak fedor gözüküyo

Yorum Gönder