Pazar, Ocak 29, 2012

'UFC on FX' ve 'UFC on FOX 2' sarmadı...

Bana göre Bisping kafesten başı dik ayrıldı
FOX kanalı UFC'ye yaramadı desek yeri... Ama aslında esas problem eşleşmelerde sanırım. Geçen hafta UFC on FX'i ne izledim, ne izlemek istedim, ne de kimse yazmaya talip oldu. Sanırım bir yıldan fazla bir süredir Kansporu'nda adını bile geçirmediğimiz ilk ve tek UFC etkinliği oldu bu UFC on FX. Jim Miller, Guillard maçını izlemek isterdim aslında ama, main event olunca olmadı. Keza dün geceki UFC on FOX 2 de daha başından belliydi sıkıcı mı sıkıcı bir etkinlik olacağı. Bu öğlen torrentlediğim etkinliği Özgür Barka'yla izlerken 3 maçın 2sini ileri sarıp sonucuna baktık. Bir tek Sonen vs Bisping maçında savaş vardı. Ama bu iki savaşçıya 3 raund yetmedi. Ufak bir farkla Sonnen kazanmış olsa da, ikna etmedi. Geceden arda kalan esas manşet Sonnen vs. Silva II'nin kesinleşmiş olmasıydı...

15 yorum:

frankello dedi ki...

valla bence bisping'in hakkını yediler.çok yakın maçtı bence bisping kazandı ama kaybetmesine bişi demesemde.30-27 puanlama yapan jürinin allah belasini versin. geçen sölediklerimde de yanilmişim oldugundan iyi saniliyor demiştim sonnen'e ama o kadar bile degilmiş tam bir balonmuş ortaya çıktı.bisping bariz daha iyi dövüşçü

NigelfuckinBenn dedi ki...

İki maç dışında bakmadım 0 isteğim vardı.

Rashad tko ile alır diye düşünüyordum ama olmadı.
Bisping e ilk defa kanım ısındı. Bunda hem Sonnen karakteri hemde Bisping in kısa sürede aldığı bu maçtaki performansı yatıyo.

Jones vs Rashad
Silva vs Sonnen 2

Shad kemeri alacak. Silva Sonnen i komaya sokacak.

frankello dedi ki...

valla hxs bende rashad tko ile alir dedim ama 1.round sorasi belli oldu decision'a gidecigi o yüzden kapattim direk.maia karşilaşmasida ağar sıkıcıydı.ama haftaya ufc 143 bomba gibi olcak eminim of of of

NigelfuckinBenn dedi ki...

Bu arada şaka maka yeni jeton düştü ufx fox daki eventinde Maia yımı kullandı? great bussines.

143 de main event dışında cacık mı banamı öyle geliyo. Werdum uma bakarım bi bide Renan a o kadar.

Bu arada ne its showtime a değinmeden geçiyorum :D

_CHARLOTTE_ dedi ki...

1) Demian Maia bitmiş , artık emekliye ayrılma vakti geldi.

2) Sonnen'e neler oldu öyle anladım , herif resmen ilk round'ın sonunda yoruldu yahu... Bu sırada gerçekten bende Micheal kazanmış olabilir diye düşünüyordum ancak Takedown-lardan ötürü Chael alır dedim ancak Split filan bekliyordum. Chael eğer böyle çıkarsa Anderson Silva'nın karşısına , Anderson Silva onu mahveder... Bu sırada öyle yada böyle Micheal Bisping kemer maçına çıkacaktır 2 maç sonra filan zira seyrederken şok oldum harbici iyi dövüştü. Neyse bakacağız artık Chael balon mu değil mi , bence değil ancak kesinlikle böyle çıkmaması lazım Anderson Silva'nın karşısına...

3) Phil Davis için müthiş bir tecrübe oldu bu maç zira gerçekten henüz Rashad'ın level-ında değil. Rashad ise Phil Davis'e karşı böyle bir performans sergiliyorsa eğer Jon Jones'a karşı hiç bir şansı olduğunu düşünmüyorum zira kesinlikle bitirmesi lazımdı maçı...


Genel olarak sıkıcı bir organizasyondu , Light Heavyweight artık kitlendi gibi bir şey. Dan Henderson ve Rashad 'ın kemer maçlarının ardından bu kategoride daha bir şey beklemiyorum diyebilirim.

Ağırsiklet'de Alistair kemeri alırsa orası da kitlenir ancak JDS'ye güveniyorum.

Welterweight'de zaten hepi topu 3-4 adam var. GSP'nin dönmesini bekleyeceğiz.

Şu an en heyecanlı maçlar hafif siklet'de sanırım. Ancak bana mı öyle geliyor bilmiyorum ancak UFC hafiften darlamaya başladı beni , 2012 bana göre berbat gidiyor UFC açısından.

NigelfuckinBenn dedi ki...

mma öldü geyiğini resmi olarak başlatıyorum! dünyada ilk burda!

frankello dedi ki...

werdum vs nelson iyi maç olcak eminim,main evente zaten diyecek laf yok birde koscheck battaniyesi bi şekilde k.o olursa değmeyin keyfime.valla ben katilmiyorum charlottea bu sene bi öncekinden daha iyi olcak birden fazla ufc sampiyonu kemerinden olcak bence.

KeTo dedi ki...

Prelimlere bakın güzel kapışmalar oldu. mesela charles oliveria nın sub. ı harikaydı.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Yahu beyler ben bu sene bok gibi oldu yada MMA artık öldür gibi bir yorumda bulunmadım ki... Bu sene bence bok gibi geçiyor UFC açısından dedim. Harbiden de bok gibi geçiyor yani... Ayrıca bu gecede 3 maç işini sevmedim , umarım kısa zamanda reytingler fırlar da, yeniden 8-10 tane top 10 adamı bir kart da seyredebiliriz.

frankello dedi ki...

3 maç sadece fox içindi,ayrıca daha ocak ayındayız sakin düzelir.he eğer mma tek düze ve sıkıcı bir hal alicaksa bu güreşçiler yüzünden olur.sayılaraı giderek artıyor zaten

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Üstad sadece FOX içindi ancak Fuel TV-ye de adam gibi adamları çıkartmıyorlar bazen tek tük iyi birileri çıkıyor. Versus kanalından biliyoruz UFC'nin bu politikasını.

Üstad yine yanlış anladın , ben düzelmez demiyorum sadece 2012-ye berbat başladık diyorum.

frankello dedi ki...

evet su ana kadar berbat oldugu gerçel ama 141 i bu yıldan sayarsan o çok iyidi bence:D.evet bence de fox+fuel kartları leşti bende hepsini ileri alarak izledim hatta rashad vs davis i izlemedim bile.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Üstad ben o ileriye alma işini yapacağım diye hendriks ve fitch maçının içine etmiştim :) Bu yüzden bir daha asla ileri sarma yapmam :) Adamları anons ediyordu Bruce az bir şey ileri aldım bir baktım fitch yerde hendriks seviniyor filan ulan dedim ne oluyor :)))

UFC 141 çok iyiydi yahu ama 2011 tabi :)

frankello dedi ki...

aslında diaz vs condit tam foxluk maçtı.acayip malzeme cıkardı ordan.

Alkan Gültekin dedi ki...

Bisping'e yazık oldu umarım yakın zamanda title shot kazanır. Daha konsantre bir Belfort ile birlikte Silva'ya karşı görmek istediğim iki adamdan biri. Sonnen yere çekemeyince yalpalıyor, bu net belli artık. ayakta dövüşmeye çalışınca da kondisyonu eriyor. Silva adam gibi takedown savunması çalışırsa Sonnen'i ayakta harcar.

Evans risk almadı, gerekeni yaptı fazlasını değil ve amacına ulaştı. jones karşısında daha farklı dövüşecektir. Phil davis'in büyük maçı kaldıramayacağını düşünüyordum, haklı çıktım o baskı altında ezildi. henüz şampiyonluk maçı için ham. herifte hayvan fizik var ama teknik yetersiz.

Weidman yükselişine devam ediyor. Maia'dan sonra daha yüksek profilli adamlarla dövüşmeye başlar ve aslında ayırt edici olan stand-up yeteneği olacak. güreş ve yer dövüşü konusunda eksiği yok fazlası var ama stan-up için çok çalışması lazım.

bu sene heyecanlı maç göremedik henüz. diaz vs. condit'ten beklentiler büyük. bence koscheck ve pierce da heyecanlı olacak. ama asıl bombalar bana göre Fuel'da patlar. Bariz darbecileirn gecesi olur. Sanchez ve Herman'ın aynı gece dövüşmesi demek hayvan gibi slugfest olacak kan gövdeyi götürecek demek. Rakipleri de kendileri gibi vuruşmaya meraklı olunca adrenalin kaçınılmaz.

Yorum Gönder