Çarşamba, Şubat 02, 2011

Joe Rogan'ın kara kuşak tekvandocu olduğunu biliyor muydunuz?

Vidyoda, 16:05'te, bakın Joe Rogan kime döner tekme atmasını öğretiyor! Baya iyi ve de! Kansporu takipçilerinden Van Auger'in dediğine göre Joe Rogan 15 yaşında tekvandoda siyah kuşakmış ve ulusal şampiyonluğu varmış!

7 yorum:

van auger dedi ki...

tekvandoda ulusal şampiyonluğu var.

Can Evrenol dedi ki...

ne diyosun?

van auger dedi ki...

15 yaşında kara kuşak almış. hey maşallah

Can Evrenol dedi ki...

vay vay vay : )
şimdi anlaşıldı

Can Evrenol dedi ki...

başlığı değiştirdim bak

BJ Penn dedi ki...

80'lerde Amerika şampiyonluğu var. Ayrıca Eddie Bravo ile bjj çalışıyor ve en son kahverengi kuşaktı (belki siyah olmuştur şimdi).

Taekwondo'nun mma'de ne derece etkili (veya etkisiz) olduğunu ondan duymuştum ve inanmak gerekir demiştim. Kalib Starnes'in bir maçında (sürekli kaçtığı Nate Quarry maçı olabilir) "Kalib taekwondocudur ve taekwondo mma için iyi bir temel değildir" yorumunda bulunmuştu Joe. Objektiftir yani. Sadece hayranı olduğu dövüşçülere zaafı vardır (Bj Penn ve Anderson Silva başta) ve aleyhte yorum yapmayı sevmez.

Başka açılardan da süper adamdır. Bas'la birlikte en iyi mma yorumcusu olmasının yanında ünlü bir standup komedyendir.

van auger dedi ki...

aman tanrım adım blogda geçti çok onore oldum :). joe rogan iyi yorumcu ara sıra bazı dövüşçüleri abartsa da ama bence bastan sonra quadros ve schiavello gelir(gerçi bunlar daha çok spikerler ama). bir de don frye reis var tabii ki, o bambaşka bir boyutta.

Yorum Gönder